Takana kahdeksan leiriä ja sata harjoitusta

2.4.2021

Valitun kapteeniston johdolla kaivataan jo ulkoharjoituksiin 

Marraskuun kahdeksantena päivänä alkanut C-tyttöjen harjoittelu on sujunut epidemia-ajasta huolimatta hyvin. Viime leiriviikonloppuna meni rikki 100 harjoituksen raja. Takana on kahdeksan leiriä ja ennen sarjakauden alkua on tarkoitus pitää vielä kaksi leiriviikonloppua. Näistä jälkimmäinen huipentuu harjoituskauden yhteiseen leiriin naisten edustusjoukkueen kanssa.

Uuden projektin alussa on luotu toimintatavoista ja ympäristöstä alkaen uudenlaista harjoituspohjaa tulevia vuosia varten. Harjoitukset tukevat asenteesta, motivaatiosta, vaatimustasosta ja muista pienistä asioista syntyvää kokonaisvaltaista kehittymistä niin urheilijana kuin ihmisenä. Pelaajat oppivat toimimaan niin yksilöinä, kuin ennen kaikkea joukkueena. Harjoittelua on myös hienosti tukenut yhteistyö D-tyttöjen kanssa.

Harjoituksen pääpaino on ollut erilaisissa tekniikoissa ja pitkälti perusasioissa. Harjoittelua viedään maltillisesti koko ajan pelillisempään suuntaan.

Tytöt ovat suoriutuneet hienosti harjoittelusta ja tähän mennessä asetetuista tavoitteista. Kovin jo odotellaan pääsyä ulos harjoittelemaan.

Joukkue valitsi viime viikonloppuna uudet kapteenit pelikaudelle 2021. C-tyttöjen kapteeneiksi valittiin Ada Vattulainen. Isosisko Pinja Vattulainen nimettiin naisten maakuntasarjajoukkueen kapteeniksi. Kummankin joukkueen varakapteeniksi valittiin Viivi Hirvonen.

Marko Huhtanen