SEURAN PÄÄTTÄJÄISET LAUANTAINA 1.10 KLO 15.00 LIPERIN KIRKONKYLÄLLÄ

22.9.2022

Palkitaan joukkueita ja kauden parhaita

Viinijärven Urheilijat laittaa pesäpallokauden pakettiin lauantaina 1.10.2022 klo 15.00 alkaen Liperin kirkonkylän liikuntasalissa. Päätöstilaisuudessa muistetaan nuorempia joukkueita Itäisen alueen muistomitaleilla sekä jokaisesta joukkueesta nuoremmista aikuisiin palkitaan kolme pesäpalloilijaa ja muistamis kriteerit ovat joka joukkueella omat.

Lisäksi muistetaan muita ansioituneita henkilöitä

Jaetaan valmentaja palkinto, vuoden tulokas ja muitakin palkintoja.

Tapahtumarikas kausi on sujunut nopeasti

Toukokuussa aloitettiin hyvän vastaanoton saanut kauden avaustapahtuma jossa myös vanhemmat olivat innokkaasti mukana. Japanin yleisradio kävi kuvaamassa, järjestettiin ensimmäinen kunnarileiri. Leireiltiin ympäri suomea ja pelattiin oma Itä-Länsikin. Ennenkaikkea harjoiteltiin ja pelattiin monta jännittävää peliä välillä hävittiin ja voitettiin. Minulle itselle kesästä jäi mieleen monta innostunutta pientä pelaajaa ja heidän mukanaan kulkeneet vanhemmat. Valmentajat ja taustajoukot tekivät taas suuria uhrauksia Viinijärven nuorille jota tuki hienosti seuran johtokunta.

Toivomme että myös vanhemmat löytävät paikalle

Kokoonnumme klo 15.00 paikalle ja ensiksi tarjoillaan kakkukahvit ja lapsille tarjolla myös mehua. Klo 15.30 aloitamme palkitsemiset nuoremmista joukkueista, aikuisiin ja lopuksi palkitsemme muita toimijoita. Toivommekin että kaikki olisivat loppuun asti paikalla ja kakkua varmasti riittää vielä palkintojenjaon jälkeenkin.

Vielä kerran seuraväki

Tervetuloa paikalle!

Maksu