PPL myönsi ViU:lle tukea junioripäällikön palkkaukseen

19.11.2019

Seurallemme on myönnetty junioripäällikön palkkaustukea 5000 €.

Pesäpalloliitto on myöntänyt jäsenseuroilleen yhteensä 150 000 euroa tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseen. Tukea myönnettiin yhteensä 21 seuralle. ViU oli näiden tuen saajien joukossa ja saimme junioripäällikkötukea 5000€ vuodelle 2020.

"Tuen myötä saamme vahvempia hartioita seuratyöhön ja suoraan itse tekemiseen kentälle. Junioripäällikköverkosto lisää yhdessä tekemistä ja rakentaa luontevan väylän yhteistyöhön yhdessä liiton seurakehittäjien kanssa" Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari kiittelee. "Koko ajan etsimme parhaita käytäntöjä ja oikeita tukimuotoja, joilla seuratoimintaa voidaan kehittää ja edistää", sanoo Mikko Huotari.

ViU on jo palkannut junioripäällikön 1.11.2019 alkaen meille myönnetyllä Opetus- ja kulttuuriminsteriön seuratuella. Nyt myönnetty PPL:n tuki ja OKM:ltä haettu toisen kauden tuki turvaavat junioripäällikön kuluista niin suuren osan, että paineita harrastajamaksujen korotukselle ei seurassa nyt ole, iloitsee seuran puheenjohtaja Mira Loponen.

Pesäpalloliiton tiedote