PILVI-MAARIA TAURAMA SOPIMUKSEEN VIINIJÄRVEN KANSSA

21.9.2022

Kaksivuotinen sopimus

Haminan Pallosta pesäpallo-oppinsa saanut linjapelaaja Pilvi-Maaria Taurama siirtyy Viinijärven Urheilijoiden naisten suomensarjan joukkueeseen kaksivuotisella pelisopimuksella. Pilvin sopimus kattaa pelikaudet 2023 ja 2024. Aikaisemmin Pilvi-Maaria on edustanut Haminan Palloa ja Lahden Mailaveikkoja, sekä viime kaudella naisten suomensarjassa Joensuun Mailaa. Pilvillä on ikää 22-vuotta.

Ulkopeliin isoon rooliin

Pilville suunnitellaan isoa roolia linjapelaamiseen, johon hän sopii erittäin hyvin nopeana ja liikkuvana pelaajana. Pilvi pääsee palloihin hyvin kiinni ja omaa hyvän heittokäden. Ensi talvena harjoittelun pääpainot tulee olemaan toistoissa ja suoritusvarmuudessa, johon haetaan tehoja pelitemmon treenaamisella sekä lyöjien lukeminen ja taka-apu pelaamista vastaan haetaan lisää pelimerkkejä.

Kakkoskärjen rooliin

Sisäpelissä Pilviä suunnitellaan kakkoskärjen vaihtajaksi ja etenijäksi, johon sopii hyvin hänen tavaramerkkinsä "viisto pystäri" -lyönti. Lisäksi talven aikana opetellaan uusia lyöntejä niin nolla-, kuin ykköstilannetta silmällä pitäen. Taurama tunnetaan nopeana etenijänä. Pääpaino pidetään ulkopelissä, jota tukee hyvin kakkoskärjessä pelaaminen.

Lisää nopeutta joukkueeseen

Pilvi-Maaria sopii loistavasti meidän nuorekkaaseen joukkueeseen. Jos aikaisemmin jomasta siirtynyt Jenna Storhammar toi lyöntivoimaa, niin Taurama tuo meille lisää jalkoja ja nopeutta. Joukkueen urheilullisuus kasvaa entisestään ja saamme ison palasen leveyttä sekä taitoa joukkueeseen lisää. Pilvi-Maaria tulee varmasti viemään meitä eteenpäin kohti uusia sarjatasoja ja uskon vahvasti että hänellä on parhaat pelivuodet vielä edessä.

Terveisin Maksu