ONNISTUNUT ITÄ-LÄNSI LAUANTAI

6.9.2022

Kolea sää ei haitannut

Lauantaina 3.9 vietettiin Viinijärven Pallokentällä "Vinkun" omaa Itä-Länsi päivää. Sää ei ollut paras mahdollinen nippa nappa 10 lämpöastetta, välillä vesisadetta, kylmää pohjoistuulta mutta nähtiin välillä myös aurinkoa. Tästä huolimatta päivän aikana tapahtumassa oli mukana 110 henkeä, toiset pelasi ja toiset kannusti.

Neljä peliä ja leikkimielinen Olympiarata

Aamulla pelattiin pääosin F-tyttöjen ja F-poikien joukkueista koottu Itä-Länsi peli, jossa oli muutama pesiskoulunkin osallistuja. Tässä ottelussa nähtiin paljon hienoja suorituksia sekä iloista kannustusta. Seuraavaksi pelattiin E- ja D-tyttöjen pelaajista koottu ottelu jossa nähtiin häikäiseviä ulkopelisuorituksia. Vierailevana tähtinä nähtiin tuttu kopparikaksikko "Jaana" Kröger ja Kirsti Martikainen" jotka pääsivät useamman vuoden jälkeen näyttämään heittovoimaansa. C- ja B-tyttöjen sekä naisten joukkueen pelitapahtuma suoritettiin tällä kertaa perinteisellä lyöntimyllyllä. Niin paljon oli toipilaita vielä epidemian jäljiltä. Päivän huipensi klassikko jossa Ladyt, Äijät olivat saaneet vahvistukseksi muutaman sarjapelaajan. Huipputasoinen ottelu päätti arvolleen sopivasti pelipäivän. Seuran puheenjohtaja Mira Loponen muisti kaikkia päivän aikana pelanneita pelaajia kiitokseksi "Kunnarileirin aurinkolaseilla".

Leikkimielisen olympiaradan läpäisi päivän aikana noin 40 nuorta jotka samalla osallistuivat Tiina Karvisen järjestämään arvontaan. Radalla pidettiin hauskaa ja välillä nähtiin myös keskittyneempääkiin ilmettä ja oikeanlaista kilpailumieltä. 

Onnetar suosi seuraavia

PKO:n matkalahjakortin voitti Enni Tukiainen. Teboil Käsämän perhelahjakortin voitti Nea Holopainen. Pohjolan Matkojen lahjakortin voitti Minja Tanskanen. Palkinnot saa Marko Huhtaselta.

Huolto toimi koko päivän onnistuneesti

Isot kiitokset kaikille tapahtumassa mukana olleille

Seuran puheenjohtaja Mira Loponen oli tapahtumaan tyytyväinen ja varsinkin kaikkien pienempien mukanaolo lämmitti mieltä näin koleana päivänä. Mainittakoon että illan viimeisessä pelissä Mira hallitsi suvereenisesti vaativaa 2-kopparin tonttia. Kiitos myös minunkin puolesta eikä unohdeta yhteistyökumppaneita. Terveisin Maksu