NSS ViU - Lappeenranta 0-2

27.7.2020

Kolme pistettä lähti Pesäysien matkaan.

ViU:n naisten suomarijoukkue kohtasi sunnuntaina kotikentällä Pesäysit Lappeenrannasta. Ottelu päättyi vieraiden puhtaaseen 0-2 (6-9, 4-5) voittoon.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti ollen kahden sisävuoron jälkeen 4-0 johdossa. Vieraat onnistuivat kuitenkin  menemään ohi hyvällä lyöntipelillä sekä ulkokentän avustuksella toisen vuoroparin tasoittavallaan. Kotijoukkue ei onnistunut kirimään eroa umpeen ja toiselle jaksolle lähdettiin hakemaan revanssia.

Toisen jakson ensimmäinen vuoropari sujui juoksuitta, mutta toisessa sisävuorossaaan Pesäysit onnistuivat jälleen ja menivät johtoon 0-4. ViUn loppukiri viimeisellä tasoittavalla ei aivan riittänyt, joten toinenkin jakso meni vieraille juoksuin 4-5.

Kotijoukkueesta palkittiin Aino Tahvanainen (2.) ja Maria Mononen (1.) sekä joukkueen Ehta-pelaajana suomaridebyyttinsä tehnyt Minea Martikainen.

Suomarin seuraava peli on viikon kuluttua Viinijärvellä, kun vieraaksi pallokentälle saapuu Kuusankoski