Naperoiden leiriltä Kankaanpäästä

9.8.2019

ViU:n F-tytöt matkasivat valtakunnalliselle naperoleirille Kankaanpäähän heinä-elokuun vaihteessa 13 pelaajan ja 7 huoltajan voimin unohtamatta leirin aikana paikan päällä vierailleita perheitä sekä kolmea E-ikäistä tuomarityttöä.

Neljä yötä kestäneelle leirille lähteneistä tytöistä peräti 8 oli ensikertalaisia ja lopuilla viidellä oli kokemusta vähintään yhdestä pesisleiristä. Osallistuimme pienpelisarjaan, jossa kerrallaan pelaamassa oli 5-7 tyttöä. Näin ollen meillä osa tytöistä sai aina huilata tai opetella pelin muita osa-alueita joko tulostaulun pitämisen tai pesätuomaroinnin muodossa. Tämä osoittautuikin viisaaksi ratkaisuksi nuoren joukkueemme kohdalla, sillä niin kovin reippaina tytöt jaksoivat läpi leirin. Reippauden lisäksi myös kilpailullinen tulos näytti hyvältä, sillä kahdeksasta pelistä puolet voitettiin ja puolet hävittiin, joskaan naperoleirillä ei vielä sarjataulukoita pidetä. 

”Vaikka vähän hävisitte, silti hyvin pelasitte, hei, hei, hei, ViU voitoin vei” -kajahti ensi kertaa tänä kesänä näin useasti.

Tästä on hyvä jatkaa pesiksen salojen opettelua lisää!