Naisten maakuntasarjalle aurinkoinen voitto

16.8.2021

Sunnuntai-iltana Naisten maakuntasrajan joukkue haki kovasta vesisateesta huolimatta aurinkoisen voiton. Ottelun teemana oli lähteä pitämään hauskaa ja siinä joukkue onnistui, saaden myös yleisönkin mukaan välillä hauskanpitoon. Itse ottelussa tehtiin kokeiluja tulevaisuutta silmälläpitäen.

Avausjakso meni vierailija Jyväskylän Valolle 3-6. Toisella jaksolla palattiin vanhaan tutumpaan pelitapaan ja jakso vinkkulaisille 6-2 ja edessä oli taas viime aikoina tutuksi tullut supervuoropari. Jyväskylä tuli ensiksi sisälle siirtyen 0-1 johtoon. Yhdellä palolla rakennettiin ajotilanne, josta Mona Asikaisen merkkaamattomalla yli linjan Ada Vattulainen karkasi kotipesään. Heti perään Viivi Hirvonen löi kovaa saumaan ja Pinja Vattulainen juoksi ottelun voittojuoksun ja koko ottelu Viinijärvelle 2-1.

Kotijoukkueesta palkittiin Viivi Hirvonen ja Mona Asikainen. Myös jokerinelikolla Ada Vattulainen (eka jakso), Anni Kokkonen, Minja Tanskanen ja toisella jaksolla komeasti kotipesään syöksynyt Martta Muuttoranta selvittivät homman hienosti vaikeissa olosuhteissa. Ja nähtiinhän toisella jaksolla kunnon Ada Reijonen "show" - kolme peräkkäistä taktista väärää ja palot kakkoselle.

Maakari jatkaa pelejään heti keskiviikkona Kiteellä klo 17.30.