Naisten kausi päättyi tappioihin

15.8.2021

ViU:n naisten suomensarjan joukkue pelasi kauden viimeiset kolme peliäään viime viikolla.

Tiistaina paikallisottelussa Kerubi Stadionilla JoMa:a vastaan ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen hallintaa.  Toisella jaksolla ViU pisti kampoihin parhaansa mukaan, mutta se ei ihan riittänyt ja ottelu päättyi JoMa:n 1-0 (9-3, 1-1) voittoon.

Lauantaina joukkue suuntasi aamutuimaan kohti Kuusankoskea, jossa  Puhti tarvitsi puhtaan voiton jatkoon päästäkseen. Kotijoukkue hallitsikin ottelua molemmat jaksot ja vei sen tuloksin 2-0 (7-4, 11-3)

Sunnuntaina pelit jatkuivat Haminassa Ruissalon kumirouhekentällä kurjassa säässä. Haminan Palloilijat onnistui luomaan kolmostilanteita 13 kertaa useammin kuin ViU ja sai myös kotiutukset onnistumaan paremmin. Ottelun lopputulos kotijoukkueelle 2-0 (6-5, 5-2)

ViU:n joukkueen kausi 2021 päättyi ja joukkue haluaa kiittää lämmöllä kaikkia kotiotteluiden toimihenkilöitä, yhteistyökumppaneita sekä erityisesti katsojia kotikentällä. ViUn katsojakeskiarvo olikin reilusti lohkonsa muita paikkakuntia suurempi.

#JoukkueOttelutYleisömääräYleisömäärä kotiotteluissaYleisömäärä vierasotteluissa