MMKS ViU - NeNu 2-0

2.8.2020

Läpi pelin oli semmoinen fiilis, että olemme kuskin paikalla

Lauantaina ViU:n miehiä vastaan asettui Nerkoon nuorisopesis, joka oli sarjataulukossa ennen lauantain peliä ainoastaan yhden pisteen perässä meitä. Tosin ottelun enemmän pelanneena. Kyseessä oli siis niin sanotusti todella tärkeä 6 pisteen peli jatkopelien kannalta, sillä lohkojen kaksi parasta joukkuetta pääsevät välieriin. Otteluun saimme kasattua 11 pelaajan koosteen. Kokoonpanovajaus ei kuitenkaan horjuttanut luottamustamme pelin voitosta.  Ensimmäisellä jaksolla lähdettiin hyökkäämään sisältä ja saimmekin tehtyä lyöntivuoron aikana 2 juoksua. Nerkoo ei kuitenkaan luovuttanut jaksoa helpolla, sillä kahden vuoroparin jälkeen tilanne oli 3-2. Kahden viimeisen vuoroparin aikana ulkopelimme oli laadukasta tekemistä ja lisäjuoksuja ei Nerkoo saanut tehtyä. Jakso päättyi lukemin 5-2.

Toiselle jaksolle Nerkoo löi taululle heti kättelyssä lukemat 0-3. Vastasimme hyökkäykseen omalla sisävuorollamme ja tultiin tasoihin 3-3. Toinen jakso oli tasaista vääntämistä aina jakson loppuun asti. Tilanteessa 5-5 tulimme lopettamaan jaksoa ja saimme kuin saimmekin kairattua tarvittavan juoksun jaksovoittoon. Näin ollen 3 pistettä jäi Viinijärvelle juoksuin 5-2, 6-5.

Sisäpeli oli hieman takkuista ottelun aikana, mutta saimme tehtyä tarvittavat juoksut jaksovoittoihin. Läpi pelin oli semmoinen fiilis, että olemme kuskin paikalla, eikä hätäilty, vaikka juoksut olivat tiukassa. Ulkopeli oli laadukasta tekemistä ja saimme pidettyä vastustajan nollilla viiden sisävuoron aikana. Tästä on hyvä jatkaa kohti tiistain viimeistä runkosarjan kotiottelua.

Ottelun alun tuomaripuhuttelussa päätuomari Juha "Kossu" Kosonen ilmoitti, että tämä ottelu on hänen toiseksi viimeinen tuomaritehtävissä. Juha päättää yli 40 vuotta kestäneen tuomariuransa tähän kesään. Hän toivoi toivoi joukkueilta, ettei hänelle keljuiltaisi, ja näin kävikin, ottelu sujui hyvässä hengessä.