Maakarin miehet nousukarsintoihin

29.8.2020

ViU:n miehet finaaliin jaksoin 2-1 (4-7,8-3,2-1s). Nyt oli playoff-pesäpallon tuntua! Oli läpilyöntejä, turpakäräjiä, nousi kortteja ja muutenkin varmasti erittäin yleisöön menevä ottelu!

Imatran nuori joukkue lähti otteluun terävämmin ja löi ottelun alkuun taululle lukemat 1-5 läpilyönnillä. ViU:n miehet puolestaan käynnistelivät koneitaan ensimmäisen jakson.

Toiselle jaksolle lähdettäessä puhuttiin kopissa, että nyt ei ole enää mitään hävittävää ja että jokainen kun antaa kaikkensa, niin hoidetaan homma. Toinen jakso olikin sellaista rallattelua, mitä on koko kesä sisäpelistä odoteltu! Vaarallisia lyöntejä ympäri kenttää. Ulkopeli oli kestävää ja takasi meille toisen jakson.

Supervuoropari oli kuin elokuvista. 

Imatra sai palottoman ajon, josta hienolla lyönnillä löivät johtojuoksun. Jatkumoa eivät vinkun miehet antaneet, vaan Imatra jätettiin tuohon yhteen tuotuun juoksuun. ViU tuli lyömään ja kärki kentälle, jonka jälkeen numerolla 2 pelannut Jaakko Haverinen täräytti kakkosrajasta pallon maisemaan kiertäen kunnarin. Kolmospesällä juhlat käynnistyivät! MUTTA pallo olikin ollut lyönnistä rajoitusalueella ja Jaakko palautettiin takaisin kakkospesälle ja tilanne 1-1. Paloton tilanne päälle ja sitten Kristian Martikainen lyö sen ratkaisujuoksun. Juhlat numero 2 olivat valmiit alkamaan! Sää suosi ja yleisöä oli upeasti paikalla!

Toisessa välieräparissa SiiPe on heittänyt leikin kesken, eikä pelaa karsintaa. Näin ViU:n vastustajaksi tulee KiPa 3. Nämä pelaavat noususta suomensarjaan paras kolmesta järjestelmällä. Otteluiden ajankohdat ja kentät ilmoitetaan heti, kun ne on saatu sovittua.