MARTTA PUHAKKA PUKEE PINKKIPAIDAN JATKOSSAKIN

14.9.2022

Tänään 17-vuotta

Seuran oma kasvatti tänään 17-vuotis syntymäpäivää viettävä Martta Puhakka on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Viinijärven Urheilijoiden kanssa. "Kengun" sopimus kattaa pelikaudet 2023 ja 2024. Ensi kesänä Martta pelaa B-tyttöjen superpesistä sekä naisten suomensarjaa.

Ulkopelistä oma paikka etukentältä

Ensi talvena keskitytään ulkopeliharjoittelussa täysin siepparin paikan vaatimuksiin ja ominaisuuksiin. Aikaisemmin Martta on pelannut linjassa, etukentällä ja välillä jopa kopparina. Martta on hyvä ottamaan kovia lyöntejä ja sitäkin vahvistetaan entisestään. Jatkossa keskitytään pelin lukemiseen ja pienten lyöntien hakuun jota kehittynyt fysiikka tukee. Samalla kehitetään liikkuvuutta ja haetaan räjähtävyyttä suorituksiin joita tarvitaan etukentällä.

Loistava merkatuissa kotiutuksissa.

Jatkossa tulee varmasti vastuuta merkatuissa kotiutuksissa. Lyöntivarastosta löytyy lyöntejä nopeille kärkietenijöille sekä muillekin. Martta pystyy lyömään vaikka "pussareita linjaan" sekä palloa merkistä väliin. Myös 2-tilanne pelaaminen kuuluu harjoitusohjelmaan jossa kovat lyönnit on vahvuutena ja pieniin vaihtolyönteihin haetaan lisää osaamista joihin Martta pystyy kovilla lyönneillä tekemään tilaa.

Loistava joukkuepelaaja

"Kengu" on ollut aikaisemmin vähän joka paikan höylä joka tekee asiat joukkueelle nöyrästi ja varmasti. Hänen todellista osaamistaan ei ole vielä saatu mitattua. Jatkossa Martalta löytyy selkeät omat tehtävät niin sisä- kuin ulkopelissäkin. Olemme todella iloisia Martan jatkosta, saamme pelaajan joka ei karta riskinottoa ja on kuitenkin samalla loistava ja nöyrä joukkuepelaaja.

Terveisin Maksu