Maakuntasarjan naisille taisteluvoitto!

2.8.2021

Loistavat olosuhteet Pallokentällä ja maakuntasarjalla vieraita Siilinjärveltä

Avausjaksolla Tua Riissanen löi väliin ja Pinja Koivuselkä toi avausjuoksun. Siilinjärvi tasoitti vielä 1-1. Seuraavassa sisävuorossa Viivi Hirvonen löi pallon koppareitten ulottumattomiin ja tilanteeksi 3-1. Ja heti perään hyvän lukkaripelin pelannut Mona Asikainen kotiutti vielä Hirvosen ja tilanne 4-1. Jakson loppuluvut toi harhaheiton turvin jokerina vahvasti pelannut Hertta Kohonen, joka toi ottelussa kolme juoksua. Näin jakso Viinijärvelle 5-1.

Toinen jakso alkoi SiiP:en komennossa, kun se meni 1-3 johtoon. Viinijärvi nousi vielä Hirvosen ja jokeri Minja Tanskasen lyönneillä 3-3. Tämän jälkeen vierailija löi kaksi hienoa lyöntiä ja jakso SiiPe:lle 3-7.

PUHAKKA RATKAISI

Supervuorossa Viinijärven ulkokenttä kesti hienosti ja tasoittavalle sisävuorolle lähdettiin 0-0 tilanteesta. Alla kotijoukkueella oli kaksi paloa ja tyhjään kenttään pääsi lyömään Martta "Martti" Puhakka. Pallo sai kyytiä huoltorakennuksille asti Martin kiertäessä kunnarin ja näin supervuoro päättyi 1-0 ja koko ottelu Vinkun tytöille 2-1.

Kotijoukkueesta palkittiin vahvasti pelannut ja ottelun ratkaissut Martta Puhakka sekä pallon kuin pallon pysäyttänyt sieppari Pinja "jääpussi" Vattulainen. Koko joukkue voi olla tytyväinen ulkopeliinsä. Sisäpeliin jäi paljon parantamista.