JENNA STORHAMMAR SIIRTYY VIINIJÄRVELLE KAHDEN VUODEN SOPIMUKSELLA

19.9.2022

Kuusankosken kasvatti

Jenna Storhammar siirtyy Viinijärvelle Joensuun Mailasta, jossa Jenna on ollut viimeiset kaudet. 24-vuotiaan "Storen" kasvattajaseura on perinteikäs Kuusankosken Puhti. Jenna teki Viinijärven kanssa kahden vuoden sopimuksen pelikausista 2023 ja 2024. Kuluneen kesän Jenna pelasi Jomassa naisten suomensarjaa ja ensi kesänä samassa sarjassa paita vaihtuu "pinkin" väreihin.

Lyöjäjokerina ykköskotiuttajaksi

Aloitamme "storen" kanssa määrätietoisen kehitystyön ja hänestä tehdään se ykköskotiuttaja, joka tulee aina ensimmäisenä mailan varten, kun pesät on täynnä. Storhammar tunnetaan kovalyöntisenä pelaajana  ja sitä puolta tullaan kehittämään lisää. Talven aikana harjoitellaan lyöntiratkaisut erilaisille etenijöille. 

Halu ja tahto ratkaista peli

Ensiksi laitetaan peruspilarit kuntoon ja harjoittelu pyörimään sekä tutustutaan kunnolla joukkueeseen. Jennalla on kova halu ottaa vastuuta ja sitä hän tulee myös saamaan. Monipuolisuutta mailan varteen ja itseluottamusta lisää, niin meillä on ensi kaudella yksi sarjan kovimmista ja pelätyimmistä kotiuttajista.

Tunnollinen harjoittelija

Storhammar tunnetaan esimerkillisenä pelaajana sekä harjoittelijana. Jennan kahden vuoden sopimus seuran kanssa antaa rauhaa niin pelaajalle kuin joukkueelle. Saamme "storen" kautta kovan pelotteen jokeriosastolle sekä myös rauhaa nuorekkaaseen joukkueeseen. Joukkueen kokoamisessa on huomioitu se, että vastuuta kotiutuksissa jaetaan useamman pelaajan kesken. Jennan tulo meille on todellinen lottovoitto. Jenna on juuri oikeanlainen pelaaja meidän nuoreen joukkueeseen ja kohti tavoitettamme. Uskon täysin että Storhammar on isossa roolissa, kun tulevaisuudessa pelaamme naisten ykköspesistä.

Terveisin Maksu