JANNI HAAVISTOLA JATKAA E-TYTTÖJEN VALMENTAJANA

8.9.2022

Janni siirtyy yksin vastuuvalmentajaksi

Viime talvena E-tyttöjen valmennustiimiin liittynyt Janni Haavistola ottaa vastuun valmentamisesta seuraavat kaksi vuotta. Janni on tehnyt sopimukset pelikausista 2023 ja 2024.

Nöyrää ja määrätietoista tekemistä

Jannin jatkaminen Viinijärven Urheilijoiden ja nimenomaan E-tyttöjen valmentajana oli myös Jannin oma toive. Alusta alkaen on ollut selvää että haluamme pitää Jannin seuran valmennuksessa. Nöyrää, määrätietoista, suunnitelmallista tekemistä jossa pidetään myös hauskaa ja tarvittaessa ohjat pidetään jämäkästi hallussa. Valmennustiimiin lähtee myös rohkeasti kokeilemaan Siiri Surakka. Janni ja Siiri luovat keskenään oman toimintatapansa. Lisäksi taustalla on myös tukemassa kaiken nähnyt ja kokenut Mari-Ann Nykänen. Kesäkaudella on tarkoitus palkata pelinjohtoon lisäkäsiä kesätyöntekijän muodossa.

Yhteistyötä D-tyttöjen kanssa

Myös yhteistyötä D-tyttöjen joukkueen ja valmennuksen kanssa on tarkoitus lisätä entisestään seuran sisällä. Lähiaikoina ilmoitetaan myös vanhemman joukkueen valmennus. Janni on meille iso palanen seuran kokonaisvaltaisen valmennuksen kehittämisessä. Tulemme merkittävästi panostamaan nyt tulevina vuosina E-ja D-tyttöjen ikäluokkiin. Jannin kahden vuoden sopimus takaa meille seurassa ja ennenkaikkea tytöille jatkuvaa oikeanlaista valmennusta seuran arvojen mukaisesti.

Terveisin Maksu