HERTTA KOHONEN JA VIINIJÄRVEN URHEILIJAT SOPIMUKSEEN

3.9.2022

Hertalla vahva kausi

Tällä kaudella läpimurtonsa tehnyt 16-vuotias seuran oma kasvatti Hertta Kohonen jatkaa Viinijärven Urheilijoissa pelikaudet 2023 ja 2024. Hertan hienosti sujunut harjoituskausi sai jatkoa kesän pelikentillä ja "Hese" sai tehtyä nousujohteisen pelikauden ja oli yksi isommista kauden onnistujista.

Ensi kesänä B-tyttöjen superpesistä ja naisten suomensarjaa

Ulkopelissä Hertan kanssa jatketaan linjapelaajan kehitystyötä. Sisäpeliin haetaan jatkossa myös vastuuta enemmän kotiutuspuolelle. 

Kesällä Itä - Länsi edustus

Hertta pelasi kesällä C-ikäisten valtakunnallisella leirillä Seinäjoella Idän paidassa ja upeasti pelasikin. Ulkopelissä 2-polttajana ja takalukijana poltti Lännen etenijöitä. Sisäpelissä koko pelin numerolla yksi ja tuoden kolme juoksua. "Hese" oli suuresti auttamassa Idän voittoon jonka myös pyttykerho muisti Idän ykköspalkinnolla pelin jälkeen.

Kehitys tulee jatkumaan

Hertta tulee olemaan meille tärkeä palanen kohti seuran tavoitetta. Saamme hyvällä motivaatiolla ja asenteella varustetun nuoren pesäpalloilijan jolla on kova halu harjoitella sekä pelata mahdollisimman korkealla. Hertalla on kaikki ominaisuudet tulla aina superpesispelaajaksi. Kehitys tulee varmasti jatkumaan ja joukkue sekä Viinijärven Urheilijat saa jälleen yhden esimerkillisen nuoren pelaajan viemään meitä kohti unelmia.

Terveisin Maksu