F-TYTTÖJEN UUDISTUNUT VALMENNUSTIIMI VALMIINA

6.7.2022

Parasta aikaa tällä hetkellä Vinkun pienimmät F-Tytöt pelaavat valtakunnallisella naperoleirillä Siilinjärvellä tietämättään ensi kauden uudesta valmennustiimistä joka aloittaa toiminnan syksyllä kohti uutta kautta. Näin on saatu ensi kaudeksi valmiiksi seuran kaksi pienintä ikäluokkaa. Eli uutena joukkueena G-Tytöt sekä F-Tytöt näin päästään toteuttamaan seuran uutta valmennuspohjaa myös nuoremmissa joukkueissa. Ensi kesänä 2023 molemmat joukkueet tulevat osallistumaan heinä-elokuun vaihteessa Haminan valtakunnalliselle naperoleirille.

Minja Tanskanen toimii vastuuvalmentajana

Joukkueen "ykköskoutsina" toimii Minja Tanskanen. Minja on kuulunut jo aikaisemmin F-Tyttöjen hienoon valmennustiimiin. Jatkossa "Minzku" ottaa isompaa roolia valmennuksesta ja samalla toimii joukkueen pelinjohtajana. Minja on tehnyt hienoa työtä ja on mennyt eteenpäin Reetta Partasen opeissa. Lisäksi on hienoa kun seuran omista junioreista löytyy uusia vastuuvalmentajia. Minja on myös erittäin pidetty tyttöjen keskuudessa ja näin saamme vietyä varmasti F-Tyttöjen tarinaa eteenpäin, ajatukset pitkällä tulevaisuudessa.

Valmennustiimi täydentyy Tua Riissasella ja Killa Helmisellä

Tua Riissanen on toiminut jo E-Tyttöjen valmennustiimissä. "Tutu" varmasti tulee ottamaan myös valmennuksesta lisävastuuta ja tuo varmasti osaamista lisää varsinkin lajivalmennukseen. Lisäksi Tua toimiii parasta aikaa myös pesäpallokoulun ohjaajana. Tiimin kolmas lenkki Killa Helminen toimii myös parasta aikaa pesäpallokoulun ohjaajana. Killalla on pitkä pelaajatausta ja Tuan tavoin tuo varmasti tietoa lajipuolelle ja Killa on uusi kasvo seuran omassa joukkue valmennuksessa.

Hieno Trio

Olemme saaneet seuran omille F-Tytöille hienon valmennuskolmikon jotka varmasti tekevät kaikkensa tyttöjen eteen. Pelkästään valmennus ei puolla tyttöjen valintaa, vaan myös persoonallisuus ja tapa toimia hyviä arvoja noudattaen valmennus ja kasvatustyötä. Raikas ja nuorekas valmennustiimi sopii myös hyvin seuran kauaskantoiseen pelaajapolun kehittämiseen.

Terveisin Maksu