E- tyttöjen Jyväskylän kesäreissu

27.7.2020

E-työt pelasivat aluesarjan turnauksessa

Karavaani starttasi lauantaiaamuna 25.7. klo 8 kohti Jyväskylää. Lounas nautittiin Vaajakoskella ja siitä ajettiin Laajavuoren seikkailupuistoon, missä vierähtikin lähes kolme tuntia. Yllätyksenä oli se, että vaikein puista alas oli saada valmentajamme Riku. Seikkailupuistossa syötiin välipalaa. Lähdimme Laajavuoren Scandic hotelliin ottamaan huoneet haltuun ja siitä suunnattiin hotellin kylpylään. Vajaa kaksituntisen lilluttiin, jonka jälkeen suunnistettiin päivälliselle.

Hotellille palattuamme pidettiin pieni palaveri kokoushuoneessa, jonka jälkeen alkoi vapaa-aika hotellin tiloissa. Vajaa kolme tuntia sitä jäi, - syötiin vähän herkkuja, leikittiin, tehtiin lettejä, laulettiin ja tanssittiin-, kymmenen jälkeen rauhoituttiin huoneisiin nukkumaan.

Pelipäivä sunnuntai koitti ja joukkueena suunnattiin aamupalalle kello kahdeksaksi. Hotellin pihalla käytiin vähän herättelemässä tyttöjä pallopelien merkeissä. Tästä huoneitten kautta tavarat kantoon ja kohti pesiskenttää.

Kentälle saavuttaessa pienenä yllätyksenä tuli että pelit pelattiin D-tyttöjen kentällä, mutta tämä ei meitä haitannut. 12 tytön voimin lähdettiin päivään ja 4 peliä oli rutistettavana. Kaksi ensimmäistä peliä voitettiin, kolmas päättyi tasan ja viimeinen hävittiin yhdellä juoksulla. Allekirjoittaneen mieleen peleistä jäi varmasti pysyvästi kolmannen peli taistelupiste. Siilinjärvi tuli tasoittamaan kolmatta vuoroa meidän johtaessa 8-7 ja aika oli täynnä, eli sisälle emme enää pääse. Siilinjärveltä kävi 12 tyttöä lyömässä ja pillin vislattua oli ottelu 8–8. Aivan uskomaton taistelu jokaiselta tytöltä ja toinen toistaan hienompia ulkopelisuorituksia! Pelien jälkeen suihkuun ja Vaajakoskelle syömään joukkueruokailu, josta kotimatka alkoi. Reissu oli todella onnistunut kaikkine aktiiviteetteineen kuten myös pelillisesti! Huikeasti menevät tytöt koko ajan eteenpäin!

Otteluiden tulokset Jyväskylän turnauksessa

KirittäretSiiPe keltaiset5–13
ViUSoJy16–3
KirittäretSoJy16–7
ViUSiiPe keltaiset8–8
KirittäretViU7–15
SoJySiiPe mustat7–11
ViUSiiPe mustat6–7

Kuvagallerian kuvat (C) Anna Kieloaho