E-tytöt aloittivat leirielämän

26.7.2021

E-Tyttöjen tenavaleiri käynnistyi Ylämyllyn Shelliltä sunnuntaina puoliltapäivin. Yksi perhe oli lähtenyt reissuun jo aikaisemmin, yksi perhe tulee paikanpäälle maanantaina. Sunnuntaina bussiin nousi yhteensä 11 innokasta pelaajaa, joukkueenjohtaja, kaksi valmentajaa, kolme tuomarileiriläistä sekä tietenkin Viinijärven urheilijoiden ”hovikuljettaja” Pauli. Kunhan pelit pyörähtävät käyntiin, niin Viinijärven E-tyttöjen kokoonpanossa leirillä on yhteensä 13 tyttöä.

Leirin valmistelut ovat vaatineet suunnittelua jo pitkin kevättä. Tästä työstä jo nyt suuri kiitos tyttöjen puolesta E-tyttöjen taustajoukoille, Helille, Petterille ja Katille sekä kaikille muillekin vanhemmille. On hienoa, kun joukkueessa on aktiivisia vanhempia joiden avulla saadaan järjestettyä tytöille hienoja kokemuksia pesäpallon parissa.

Sunnuntaina pääsimme leiriytymään jo hyvissä ajoin ja leiritunnelma on käsinkoskeltavissa, sekä hyvin tiivis ainakin majoituksen osalta ja sopu sijaa antaa. Tyttöjen kanssa käytiin  iltapalaverissa läpi yhteisiä leiriin liittyviä asioita sekä ensimmäiseen peliin liittyviä asioita. Tytöillä olikin jo into päästä pelaamaan ja kaikki innolla odotamme ensimmäistä peliämme, joka on maanantaina klo 16.