D-TYTÖT TREENAAVAT KOHTI KESÄÄ

5.1.2023

Takana 10 viikkoa treeniä

Lokakuun loppupuolella aloitti määrätietoinen ja motivoitunut tyttöryhmä treenaamisen pelinjohtaja/valmentajan Janne Puhakan johdolla. Ryhmässä harjoittelee 12 tyttöä joista 11 on vielä D-ikäisiä tulevanakin vuonna joten joukkueen tilanne on hyvä.

Monipuolista harjoittelua

Vaikka takana onkin peruskuntokaudet niin ovat tytöt harjoitelleet kolme kertaa viikossa monipuolisesti ja luvassa on harjoituksiin tulossa uusia juttuja. Jatkossa osa tytöistä pääsee ja on jo ollutkin C-tyttöjen mukana harjoittelemassa ja samalla tavalla tytöt tulevat saamaan aina välillä omiin harjoituksiinsa muutamia lahjakkaita E-tyttöjä. Treenejä on pidetty niin Jyrin Liikunta-hallissa kuin Joensuun Areenassa ja unohtamati Liperin koulun salia. Jatkossa tutuksi tulee myös Joensuun kuntokeitaan harjoitustilat.

Ensi kesänä eri sarja vaihtoehtoja

Kesällä tytöt  pääsevät pelaamaan omia D-tyttöjen sarjoja ja tottakai kesän kohokohta on valtakunnallinen suurleiri joka pidetään heinäkuussa Joensuussa. Lisäksi tarjolla on naisten maakuntasarjaa sekä osa tytöistä saa arvokasta peliaikaa C-tyttöjen peleissä.

Tavoitteet ovat kuitenkin harjoittelussa

Tärkeimpänä tavoitteena on kuitenkin oman itsetunnon ja motivaation kehittäminen sekä harjoittelun merkityksen ymmärtäminen. Yksi isoimmista tavoitteista onkin harjoittelun sujuminen ja taata jatkuva kehittyminen kohti tulevia vuosia ja ikäluokkia. 

Terveisin Maksu