D-tytöt saivat Liperin kunnanjohtajan huomion

30.9.2021

Kunnanjohtaja Hannele Mikkanen tarjosi D-tytöille voittolimpparit ja kakut 

aluesarjamestaruuden kunniaksi.

 Liperin kunnanjohtaja oli kutsunut D-tytöt Ylämyllylle Heinosen leipomon kahvilaan onnitellakseen joukkuetta ja sen taustavoimia mestaruuteen johtaneesta työstä. "Teillä on ollut hyvät valmentajat, kun näin hienosti onnistuitte", kehui Hannele Mikkanen joukkuetta. Kunnanjohtaja korosti sinnikkyyden merkitystä, kun hän tiesi, että D-tytöt sitä olivat kauden aikana ja etenkin mitalipeleissä osoittaneet kammeten joukkueensa usein vastustajan "rinnalle ja ohi" aina aluemestaruuteen saakka. Hannele Mikkanen haluaa tehdä itsensä ja kunnan edustajat tutuiksi niin, että myös nuoret uskaltavat ja voivat tulla kertomaan mielipiteensä siitä "miten Liperi makaa". 

Tilaisuudessa mukana ollut Liperin kunnan vapaa-aikapäällikkö Pasi Majoinen korosti liikunnan ja urheilun merkitystä. Hän näki pesäpallon lajina, joka mahdollistaa pesäpallouran lisäksi paljon muitakin urapolkuja. 

Mansikkakakun ja virvokkeiden nauttimisen lomassa kunnan edustajat olivat kiinnostuneita pelaajien tulevaisuuden suunnitelmista sekä seuran kokonaistilanteesta. Lämminhenkinen tilaisuus päättyi kannustuksiin seuraavalle kaudelle niin pelaajille kuin taustajoukoille.