D-tytöt leirillä Hyvinkäällä

17.7.2022

Mitä tulee, kun laitetaan yhteen Viinijärven urheilijoista 5 e-ikäistä tyttöä, 6 d-ikäistä tyttöä, joista 2 nuorempaa d-ikäistä. Siitä tulee kilpasarjan joukkue, joka ylsi Hyvinkään suurleirin kilpasarjassa sijalle 20. Mahtava suoritus. Runkosarjassa jäätiin kuudesta joukkueesta viimeiseksi, omassa jatkosarjassamme tulimme neljästä joukkueesta toiseksi ja viimeisessä sijoitusottelussa pelasimme yhtä leirin parasta peliämme, mutta Porin pesäkarhut veivät sijoitusottelun lukemin 18-8.

Harmituksen kautta nauttimiseen

Turnauksessa pelattiin yhteensä 10 peliä tosi kovia vastustajia vastaan. Näistä peleistä saimme hyvää oppia ja kokemuksia tulevaisuutta varten. Monessa pelissä pystyimme haastamaan ajoittain koviakin vastustajia, mutta vastassa oli paljon meitä vanhempia ja kokeneempia pelaajia. Näin he pystyivät kääntämään pelin itselleen. Ensimmäisissä peleissä vastustajat olivat kovia sekä ulkona että sisällä ja muutamassa pelissä tuli tytöille epäusko ja pelaaminen loppui ja tuli hieman harmitusta. Näistä asioista paljon keskusteltiin joukkueen sisällä ja uskonkin, että jatkossa meillä on paljon vahvempi joukkue, joka pelaa aina omaa peliä täysillä loppuun asti. Kahdessa viimeisessä pelissä peli-ilme oli koko pelin ajan positiivinen ja huomasi, että tytöt nauttivat aidosti pelaamisesta ja yrittivät loppuun asti.

Taustajoukot ansaitsevat kiitoksen

Martta Muuttoranta valittiin leirin Itä-länteen. Martta pelasi edustusottelussa hienon ottelun 1-vahtina ja numerolla 7 . Joukkueen tsemppariksi valittiin toinen kapteeni Iina Kröger, joka on joukkuepelaaja isolla J:llä sekä helposti lähestyttävä kaikkien kannustaja.

Erityiset kiitokset myös hovikuskillemme Paulille ja joukkueenjohtaja Kirsille. Myös Jarille, Minnalle sekä Jannelle, jotka auttoivat järjestelyvuoroissa sekä kaikille vanhemmille, jotka pääsivät paikan päälle kannustamaan tai kannustivat kotisohvilta käsin.


T: Janne ja Pine