D-tytöillä ryhmäytymisviikonloppu

6.5.2019

D-tytöt kokoontuivat yökylään Kaatamon Erämajalle 4.-5.5. Tarkoituksena oli pitää hauskaa yhdessä ilman pesäpalloa.

Paikalla olivat kestitsemässä meidän tomerat jojot Heli ja Satu sekä apunaisena Hanne. Viikonloppu alkoi jännissä merkeissä takatalven iskiessä. Paikalliset traktorimiehet hälytettiin apuun, jotta kaikki saatiin  perille asti. Lunta satoi yllättävän paljon ja sitä tuli yön aikana lisää. Mutta se ei menoa haitannut.

Lauantaina päivä alkoi Partasen Reetan harjoituksilla, joissa mietittiin erityisesti ryhmähenkeä, joukkuetta ja rauhoittumista. Jotta kaikkiin tekemisiin jaksoi keskittyä, oli äitee Lavikainen leiponut tuoreita karjalanpiirakoita. Jojot olivat kyllä laittaneet todellakin pöydän koreaksi. Nälkää ei tarvinnut viikonlopun aikana potea kenenkään.

Iltapäivää jatkettiin Hannen johdolla miettien visaisia kysymyksiä pesäpallosta. Lopuksi teimme kaikille positiivisten asioiden seinätaulut. Sitten olikin kiire jo saunaan ja uimaan. Lampi oli sula, joten hurjapäisimmät hyppivät pommilla laiturilta. Lauta- ja korttipelit olivat myös mukavaa ajanvietettä. Oman hauskuutensa toi se, että liittymät eivät toimineet metsän keskellä. Jos halusi oikeasti lähettää viestin, joutui sen eteen näkemään kyllä vaivaa.

Viikonloppu oli erittäin antoisa! Kiitos kaikille järjestelyihin ja kuskauksiin osallistuneille. Ei ole enää pitkä aika sarjan avaukseen, 16.5. kohdataan Viinijärvellä Joma.