C-tytöille avaustappio

19.5.2021

Ensimmäinen jakso oli tiukkaa taistelua ja sisäpelissä näkyi selvä alkujännitys.

0 - 2 (1-2, 4-12)

Vierailija JoMa siirtyi Veera Varosen lyönnillä 0-1 johtoon toisessa vuorossa.

Neljännessä vuorossa kotijoukkueen Mona Asikainen löi linjan yli ja Pinja Koivuselkä toi tasoituksen kauden avausjuoksulla. Neljännen tasoittavalla vieraiden Veera Varonen onnistui toistamiseen ja jakso 1-2 JoMalle.

Toisen jakson alussa JoMa karkasi 0-4 johtoon. Kolmannessa vuoroparissa ViU:n tytöt saivat hetken sisäpeliä pyörimään; Mona Asikainen löi takaa läpi tyhjään kenttään kunnarin. Heti perään harhaheitolla kavennus 2-7. Jokeri Martta Puhakan kentän puhkaisun tuloksena kaksi juoksua ja tilanne hetkessä 4-7. Lopullinen niitti tuli JoMan neljännessä sisävuorossa. Aino Koistinen lyönti meni takaa läpi ja tuloksena kunnari ja kaksi tavallista juoksua. Lopulta jakso JoMalle 4-12.

Kotijoukkueen tytöt voivat olla kuitenkin ylpeitä omasta tekemisestään, vaikka ei parasta tänään saatu irti. Siihen myös vaikutti suuresti JoMan hyvä vieraspelaaminen.

Ottelun palkitut: JoMa Aino Koistinen ja Veera Varonen, ViU Mona Asikainen ja Martta Puhakka.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja kehittää omaa peliä. Myös lukkari Ada Reijonen ja 2-koppari Sara Rosti voivat olla tyytyväisiä ulkopeliinsä. Toisella jaksolla Mette Hiltunen toi virtaa sisäpeliin hyvillä ratkaisuillaan.

Perjantaina 21.5. jatkuu pelit kotiottelulla. silloin vastustajaksi saapuu SiiPe ja ottelu alkaa klo 18.00.