C-Tytöillä onnistunut harjoituskauden avaus

27.11.2020

Uudistunut C-tyttöjen joukkue on aloittanut harjoittelun kohti ensi kesää. Takana on jo 16 harjoitusta ja yksi leiripäivä. Joukkueen runko muodostuu Viinijärven Urheilijoiden ja Kiteen Pallon pelaajista. Joukkueessa on 15 tyttöä, kaiken kaikkiaan harjoitusrinkiin kuuluu 17 pelaajaa.

Myös taustatiimi on kokenut muutoksia. Joukkuetta valmentavat Marko Huhtanen ja seuran junioripäällikkö Tuukka Martikainen. Joukkuetta johtavat Satu Kieloaho ja Matti Hirvonen. Tyttöjä puolestaan huoltavat Inka Vattulainen ja Janne Puhakka.

Seurojen yhteistyön tarkoitus on ensisijaisesti saada ikäluokkaan oma joukkue ja tukea pelaajiaan kohti omia unelmiaan. Tärkeimpänä kuitenkin tulevan kesän pelit ja mahdollisuus harrastaa omaa lajiaan.

Leiripäivänä joukkueen pelaajat valitsivat itselleen uudet harjoituskapteenit. Kapteeniston muodostavat Mette Hiltunen, Anna Kieloaho ja Ada Vattulainen.

Kiteen Pallon kasvatti Iida Väkeväinen on iloinen, kun on joukkue. Harjoittelu on lähtenyt hyvin liikkeelle ja uudet pelikaverit mukavia. Iida haluaa kehittyä monipuolisesti joka alueella.

Pinja Koivuselkä on puolestaan ViU:n oma kasvatti ja on Iidan kanssa samoilla linjoilla. Pinja odottaa monipuolista harjoittelua, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia keskenään. Henkilökohtaisesti Pinja toivoo kehitystä etenkin lyöntipeliin.