C-tytöillä jo neljäs peräkkäinen voitto

13.8.2021

Viinijärven C-tytöt ottivat kaksi ja puolituntia kestäneen taisteluvoiton torstaina 12.8. Jyväskylän Kirittäristä Aluesarjan kamppailussa. Voitto oli Vinkun tytöille jo neljäs peräkkäinen. Avausjakso meni vieraille 3–4 ja toinenkin jakso oli jo menossa Jyväskylään. Neljännen tasoittavalla tilanne oli 2-3 ja kaksi kruksia taululla. Ajolähtöä purkamaan pääsi Anni Kokkonen. Lyöntinä komea kumura kakkosjatkeelle ja kaksi juoksua ja Anden lyönnillä jaksovoitto 4-3. Supervuorossa rakennettiin jälleen ajolähtö Kokkoselle ja vastustamaton lyönti päätyi kakkospuolelle ja 1-0 ja kun Tua Riissanen löi sovittuun paikkaan niin numerot hetkessä 2-0. Ulkopeli toimi mallikkaasti niin supervuoro 2-0 ja jaksopisteet Viinijärvelle 2-1. Palkitut lukkari Ada Reijonen ja jokerina loistanut Anni Kokkonen

Pelit jatkuvat jo lauantaina 15.8. kotiturnauksella

Aiemmin tapahtunutta

Nuorekas joukkue matkusti sunnuntaina 8.8. Siilinjärvelle. Pelattiin naisten maakuntasarjaa

Hyvällä ilmeellä ja asenteella pelanneet Vinkkulaiset jäivät pitkästä aikaa ilman sarjapisteitä. Kotijoukkue SiiPe oli parempi jaksoin 2-0. (4-3 ja 5-3).

Ulkopeli oli jälleen riittävää ottelun voittamiseen mutta sisäpeliä ei missään vaiheessa saatu kunnolla pyörimään. Viinijärven tytöistä palkittiin Mona Asikainen ja Ada Vattulainen.

Perjantai-iltana 6.8. pelattiin C-Tyttöjen aluesarjaa Siilinjärven Pop-Areenalla. Viun tytöt hakivat makean vierasvoiton supervuoroparin jälkeen.

Avausjaksolla johto vaihteli vuorotellen. ViU:n tytöt tulivat neljännen tasoittavalle SiiPe:n johtaessa 5-4. Kahden palon ajolähtötilanteessa Ada Vattulainen löi taakse jatkeelle ja Pinja Koivuselkä toi tasoituksen 5-5. Heti perään samaan paikkaan ja Martta Puhakka toi jakson voittojuoksun 5-6.

Toinen jakso alkoi nihkeästi sisällä ja ulkona ja SiiPe karkasi kohti jaksovoittoa selvin numeroin 7-0. ViU vaihtoi supervuoroon lyöntijärjestystä. Mona Asikainen löi sovitusta paikasta läpi ja Vattulainen toi avausjuoksun. Heti perään Jokeri Iida Alhainen haastoi SiiPe:n kakkospuolen ja Koivuselkä juoksi 0-2.

Mallikkaasti pelanneesta ViU:sta palkittiin Ada Vattulainen ja Tua Riissanen.

Urakointi jatkuu

Lauantaina 15.8. pelataan kaksi ottelua klo 10.00 ja 14.00 vastaan asettuvat uudestaan Kirittäret sekä Sotkamon Jymy. Nämä pelaavat keskenään klo 12.00. Sunnuntaina pelataan vielä Naisten Maakuntasarjaa ja vastustajaksi klo 17.00 alkavaan peliin tulee Jyväskylän Valo.