C-SM JA B-TYTTÖJEN YKKÖSPESIS RYHMÄ KOKOONTUI ENSIMMÄISEEN LEIRIVIIKONLOPPUUN

29.11.2022

Ensiksi tutustuttiin uusiin pelikavereihin

Perjantai-iltana kokoonnuttiin perinteisesti "Levicenteriin" jossa oli tarjolla itse tehtyä pizzaa. Pelaajat kertoivat itsestään lyhyesti toisille ja paikalla olivat myös taustaryhmästä Katja Purmonen, Sanna-Mari Räty, Tiina Karvinen. Valmentajat Konsta Pirhonen ja Kristian Martikainen tapasivat myös ensimmäisen kerran uuden joukkueen kuten kivenkova huoltajakaksikko Janne Kröger ja Mika Malinen. Joukkueenjohtaja Katja Purmonen oli tehnyt pelaajille hauskan tunnistamisleikin. Illan päätteeksi ajettiin vielä Joensuun Areenaan jossa tehtiin yhteistyössä B-superin / Naiset suomarin kanssa nopeusharjoitus.

Lauantaina keilailua ja lajitreenit

Lauantaina aloitettiin puoleltapäivin Kuntokeitaalla keilailun merkeissä ja nähtiin uusia lajin huippulupauksia, hyvistä esityksistä huolimati jatkettiin kuitenkin alkuillasta Areenalle vetämään hyvät lajitreenit.

Sunnuntaina testit, yhteinen ruokailu, lajitreenit

Aamupäivällä jatkettiin nopeustesteillä Areenassa yhdessä muiden seuran vanhempien joukkueiden kanssa ja heitettiin vielä kuntopallojakin. Tämän jälkeen yhteinen ruokailu kuntokeitaalla ja tytöt päättivät vielä palata hetkeksi keilaradoille. Illan päätteeksi vielä lajitreenit Areenassa ja näistä myös kiitokset D-tytöille jotka molempina päivinä muutamalla tytöillä osallistuivat ja auttoivat lajitreenien onnistumista ja pääsivät myös tutustumaan tyttöihin. 

Kieloaho, Kontturi,Karvinen uusi kapteenisto

Viikonlopun aikana joukkue valitsi harjoitusryhmästään uuden kapteeniston. B-tyttöjen ykköspesiksen kapteeni on Anna Kieloaho ja varakapteeni Jenna Karvinen. C-SM leirisarjan kapteenina toimii Siina Kontturi ja varakapteenina myös C:ssä Jenna Karvinen.

Viikonlopun aikana tehtiin uuden kapteeniston johdolla uudet pelisäännöt. Viikonloppu oli onnistunut ja tästä on kaikkien hyvä jatkaa matkaa kohti kesää.

Terveisin Maksu