B-TYTTÖJEN SUPERI JA NAISTEN SUOMARI KOKOONTUI ENSIMMÄISTÄ KERTAA

9.10.2022

Levicenter kokoontumispaikkana

Perjantai-iltana kokoonnuttiin ensimmäisen kerran uudella joukkueella yhteen, kokoontumispaikkana toimi Ylämyllyn Honkalammella toimiva Levicenter. Aluksi suoritettiin esittelyt ja syötiin itse tehtyä pizzaa. Tämän jälkeen suoritettiin kapteenien äänestykset ja ennen tulosten julkaisua jokainen pelaaja kertoi hieman itsestään toisille. Lisäksi käytiin vähän tulevaa talvea läpi lyhyesti valmennuksen ja joukkueenjohtajana jatkavan Matti Hirvosen toimesta.

Jenna Storhammar, Aamu Riissanen, Sara Rosti

 Seuraavaksi Matti Hirvonen ja Tiina Karvinen suorittivat äänestyslaskennan ja julkaisivat tulokset. Joukkueen kapteenisto pelikaudella 2023. Naisten suomensarja: Kapteeni Jenna Storhammar ja varakapteeni Aamu Riissanen. B-tytöt superpesis: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Kapteeni Aamu Riissanen ja varakapteeni Sara Rosti.

Kahden seuraavan vuoden runko

Näillä pelaajilla mennään seuraavat kaksi vuotta, kaikilla on sopimukset vuosista 2023 ja 2024 kuten myös joukkueen valmennuksella. Varmasti projektin aikana vielä mukaan liittyy uusia nälkäisiä pelaajia. Varsinaisen lajiharjoittelun alkaessa pelaajat tekevät omat tavoitteensa niin yksilöinä ja ennenkaikkea joukkueena. Lähitulevaisuudessa vielä kerrotaan joukkueen valmennus, huolto, johto ja taustaryhmä kokonaisuudessaan. Tätä joukkuetta katsoessa ei voi olla kuin ylpeä.

Terveisin Maksu