B-TYTÖT PELASIVAT KAJAANI-HALLISSA

11.4.2022

Kohdattiin Sotkamo

Lauantai-päivällä, kohdattiin Sotkamon Jymy. Harjoituspeli pelattiin Kajaani-Hallissa. Olosuhteet olivat talvikauden parhaat, eikä tyttöjen pelissäkään ollut mitään moittimista. Numeroiden valossa matkasi Liperiin puhdas 0 - 2 voitto. Jaksojen ollessa 2-4 ja 1-6, lisäksi harjoiteltiin myös pelaamalla supervuoro ja kotiutuskisa. Supervuoron voitti Viinijärvi puhtaasti 0-4, kotiutuskisa oli Jymyn heiniä 4-1.

Ulkopeli:

Tekeminen oli koko ajan perusvarmaa lukkari Ada Reijosen johdolla. Mukavasti saimme myös kulmapelaajat mukaan ulkopeliin, vaikka lopussa muutama huolimaton pelaaminen hiukan maksoikin. Yksi pääpaino oli huolellinen pelaaminen tilanteissa, joissa etenijät ei liiku, siinä onnistuttiin riittävän nöyrästi. Palloihin tultiin tarvittaessa, myös kovaa kiinni. Hyvänä esimerkkinä oli kakkospuolella Mette Hiltusen ja Tua Riissasen kamppailu pallosta, joka lopulta päättyi Meten näyttävään koppiin.

Sisäpeli:

Alussa kaaripeli oli turhan passiivista, mutta onneksi parani koko ajan loppua kohden. Sisäpelissä nähtiin varsinkin toisella jaksolla paljon onnistumisia eri tilanteissa. Avausjaksolla teemana ollut, kovat lyönnit, kärsi alussa juuri kaaripelistä. Toisella jaksolla hiukan muutettiin sisäpeliä ja varsinkin Ada Vattulainen sekä Martta Puhakka väläyttelivät osaamistaan. Onnistujia oli laajalla rintamalla. Kahdesti kotipesään ennättivät Martta Puhakka ja Mette Hiltunen. Kaksi kertaa kotiutuksissa onnistui nelikko, Sole Riissanen, Viivi Hirvonen ja jälleen tehojokerit Mila Kontinen sekä Minja Tanskanen.

Harjoituspelit jatkuvat:

Seuraavat harjoituspelit B-tytöt pelaavat ulkona Siilinjärven pesiksen naisten suomensarjajoukkueen kanssa. Alustavat pelipäivät Viinijärvellä lauantaina 23.4 klo 13.00 ja Siilinjärvellä 30.4, mikäli sääolosuhteet eivät pääse sotkemaan suunnitelmia. Joka tapauksessa ensimmäinen sarjapeli pelataan Viinijärvellä jo 7.5, jolloin kohdataan Oulainen.