B-TYTÖILLE VOITTO JA TAPPIO

5.7.2022

Sunnuntaina jatkui B-tyttöjen ykköspesis Viinijärven Pallokentällä ja vastaan asettuivat Sotkamon Jymy ja Kuusankosken Puhti. Ottelut ja jaksot olivat tiukkoja ja ne päättyivät aina muutaman juoksun eroihin. Ensiksi kohdattiin Sotkamo joka kaatui 2-0. Päivän päätteeksi vielä Kuusankoski joka puolestaan voitti Vinkun tytöt 2-0.

Ada Vattulainen iskussa

Kotijoukkueen tyttöjen peruspelaaminen on kehittynyt mutta vielä pitäisi nousta uudelle tasolle ja se rupeaa olemaan jo lähellä. Sotkamo pelissä toteutettiin melko hyvin pelisuunnitelmaa joka ei kuitenkaan kestänyt aivan loppuun asti Kuusankoski pelissä. Oikealla tiellä kuitenkin ollaan. Molemmissa peleissä Viinijärviläisistä palkittiin Ada Vattulainen, lisäksi pyttykerho muisti Martta Puhakkaa ja Viivi Hirvosta.

Keskiviikkona Pallokentällä Oulu

Joukkue taistelee suorasta jatkopaikasta lopputurnaukseen jonne pääsee molemmista lohkoista kaksi parasta. Tällä hetkellä Viinijärvi on toisena ja vierailija Oulu on kolmantena joten panosta ottelulle löytyy. Nyt keskiviikkona klo 18.00 kannustamaan B-tytöt hyviin suorituksiin.