Anna Kieloaho vuoden 2023 ensimmäinen vieras

12.2.2023

Seuran oma 17 - vuotias kasvatti

Helmikuun ja vuoden ensimmäisenä vieraana on seuran oma pelaaja, valmentaja ja paljon muutakin toimintaa seurassa tekevä Anna " Ansku" Kieloaho.

Joensuun Yhteiskoulun Lukion Urheilulinjan oppilas

Anna on jo kohta kaksi vuotta saanut yhdistää opiskelun ja pesäpallon harjoittelun sekä pelaamisen. Olen tykännyt tosi paljon akatemiavalmennuksesta jossa päästään harjoittelemaan aina tiistai, keskiviikko ja torstai aamuisin. Harjoitukset pitävät pitkälti sisällään perusharjoittelua jossa toistovarmuudet varmasti kehittyvät entisestään, fysiikkaharjoittelussa oppilaat saavat tehdä omien joukkueidensa harjotteita.

Pesiskoulussa syntyi kipinä pesäpalloon

10 - vuotta sitten osallistuin pesäpallokouluun ja samana vuonna tulin jo mukaan Viinijärven Urheilijoiden seuratoimintaan ja sillä tiellä ollaan. Ensimmäiset valmentajani olivat Reetta Partanen ja Katja Purmonen.

Harjoittelua, pelaamista ja valmennusta

Pelaan B-Tytöissä ja tällä hetkellä olen Ykköspesiksen ryhmässä, tavoitteena on mennä niin pitkälle kuin rahkeet riittää. Aikaisemmin olen toiminut valmentajana pesäpallokouluissa sekä naperopesiksessä. Syksyllä aloitin valmentamisen ensimmäisen kerran joukkuetoiminnassa ja kuulun G-Tyttöjen valmennustiimiin ja harjoituksia pidetään tytöille kaksi kertaa / viikossa. Valmennuksessa minulle eniten antaa lasten aito ilo ja toiveena olisi että kaikki lapset kehittyisivät tasaisesti eteenpäin.

Uusille junioreille ja muillekin haluan sanoa

Että nauttikaa pesäpallosta ja uusista ystävistä. Itsekin olen saanut matkan varrella paljon uusia kavereita ja myös seurarajojen ulkopuolelta. 

Seurassa menty eteenpäin

Seurassa on menty viime vuosina määrätietoisesti eteenpäin ja toiminta on koko ajan tavoitteellisempaa ja lisäksi kaikissa juniori-ikäluokissa on omat joukkueet. Jatkossa toivon myös että kaikilla olisi mahdollisuus harrastaa pesäpalloa vaikka ei haluaisi sitä tehdä tavoitteellisesti.

Toni Kohonen

Tällä hetkellä ei ole ketään idolia, mutta nuorempana fanitin Toni Kohosta. Samalla kiitän "Anskua" haastattelusta yhteistyökumppanimme Ylämyllyn Shellin tiloissa pidetystä tapaamisesta.

Terveisin Maksu