ADA VATTULAINEN JATKAA MYÖS VIINIJÄRVELLÄ

12.9.2022

Sopimus kattaa pelikaudet 2023 ja 2024

Lisää iloisia sopimusuutisia. 16-vuotias linjapelaaja Ada Vattulainen on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Viinijärven Urheilijoiden kanssa ja jatkaa seuran palveluksessa pelikaudet 2023 sekä 2024. Ensi kaudella "Adu" pelaa B-tyttöjen superpesistä ja naisten suomensarjaa.

Ensi kaudella panostetaan fysiikkaan

Monipuolisena pelaajana Ada osaa hyvin pesäpallon eri osaalueita ja nyt ensi talven aikana haetaan tehoja sekä räjähtävyyttä suorituksiin ja varsinkin heittovoimaan lisää "poweria" jotta saadaan paremmin Adan ominaisuudet ulkopelissä käyttöön. "Adu" pääsee hyvin palloihin kiinni ja nyt keskitytään asioihin mitä tapahtuu sen jälkeen.

Lisää suoraviivaisuutta

Ada osaa etenemisen, jatkossa kuitenkin keskitytään selkeästi vaihtotilanne pelaamiseen ja pienten lyöntien lisäksi työkalupakkiin haetaan suoraviivaisuutta koville lyönneille jota myös tehostettu fysiikan kehittäminen tukee. Vastuuta on myös luvassa takatilanne pelaamisessa painaville kumura lyönneille.

Voiton tahtoa

"Adu" on pelaaja joka haluaa voittaa pelejä ja tuo mukanaan aina kunnian himoa. Ada on myös pelaaja joka pystyy parhaimmillaan tekemään sekä sisällä että ulkona voittavia suorituksia ja hänen jatkonsa meillä on iso asia. Lisäksi saamme lisää vaihtoehtoja sekä ulko että sisäpeliin.

Terveisin Maksu