ADA REIJONEN JATKAA MYÖS VIINIJÄRVELLÄ

17.9.2022

Sopimus kattaa kaudet 2023 ja 2024

Viinijärven Urheilijoiden oma kasvatti 15-vuotias Ada Reijonen on tehnyt seuran kanssa sopimuksen pelikausista 2023 ja 2024. Ada saa vielä ensi kesänä pelata C-tytöissäkin. Reijonen siirtyy heti B-tyttöjen superpesiksen sekä naisten suomensarjan harjoitusryhmään.


Ensi talvena keskitytään ulkopelissä 2-puolen pelaamiseen

Adan pääpaino treeneissä ulkopelin osalta tulee olemaan 2-puolen pelaamisessa ja sitä lähdetään voimakkaasti kehittämään. Lukkaritoiminta jää nyt hiukan takaalalle ja sen harjoittelua kuitenkin ylläpidetään ja siihen mahdollisesti tulevaisuudessa palataan. "Reiska" lukee loistavasti 2-vahtina ulkopeliä ja pääsee hyvin palloihin kiinni ja heittokin on hyvällä mallilla, joten siitä on mukava talvella jatkaa. Lisää fysiikkaa, räjähtävyyttä, liikkuvuutta, heittovoimaa niin hyvältä näyttää.

Vastuuta kotiutuksissa

Harjoituskauden Adan yksi tärkeimmistä painotuksista on takatilanne pelaaminen ja sitä kautta lisätään paljon merkkaamattomia lyöntejä yli linjan harjoitusohjelmaan unohtamati merkattuja lyöntejä joita Ada jo kuluvana kesänä hyvin toteutti. Kakkostilanne pelaaminen on myös Adalle tärkeä ensi kesänä ja harjoitellaan jatkopelaamista takatilanteen jälkeen.

Kova ja intohimoinen harjoittelija

Ada tuo loistavasti lisää oikeanlaista kilpailua ensi kesän pelipaikkoihin. Saamme joukkueeseemme kovan ja intohimoisen nuoren harjoittelijan joka sopii myös loistavasti Viinijärven tulevaisuuden suunnitelmiin ja arvo maailmaan. Adan jatkaminen meillä on pitkässä juoksussa kova juttu.  "Reiskan" sopimuksen myötä meillä on esimerkiksi B-tyttöjen superissa jo kymmenen kaksi vuotista sopimusta joka tuo tekemiseen myös tarvittavaa rauhaa.

Terveisin Maksu