AAMU RIISSANEN SIIRTYY VIINIJÄRVEN URHEILIJOIHIN

31.8.2022

Kovan luokan vahvistus

Viinijärven urheilijat saa kovan luokan vahvistuksen B-tyttöjen superpesikseen ja naisten suomensarjajoukkueeseen kun 17-vuotias Aamu Riissanen siirtyy Joensuun Mailasta Viinijärven pinkkipaitaan. Aamu pelasi kuluneella kaudella Joman B-tyttöjen superpesisjoukkueessa sekä naisten suomensarjajoukkueessa. Lisäksi Aamu pelasi elämänsä ensimmäisen pelin kopparina naisten superpesiksessä Joman vieraillessa Kempeleellä tänä kesänä. Aamun sopimus kattaa pelikaudet 2023 ja 2024.

Monipuolinen osaaja

Ulkopeliin kovakätisenä kopparina ja hyvin liikkuvana Aamu tuo vaihtoehtoja pelaamiseen ja erilaisiin kuvioihin. Sisäpelissä nopeana etenijänä ja vaihtajana joka osaa myös lyödä palloa kovaa tuo Aamu lisää vaarallisuutta ja pelotetta.

JOUKKUE SAA TUNNETTA JA TAHTOA

Pelitaitojen lisäksi joukkue saa lisää vaatimustasoa, urheilullisuutta, tunnetta ja tahtoa. Aamun tulo meille kohti tulevia pelivuosia on jokaisen valmentajan unelma. Saamme hienon yksilöurheilijan jonka tavoitteet on pelata superpesistä ja samasta muotista löytyy joukkuepelaaja joka varmasti sytyttää myös muita menemään kohti unelmiaan. Saimme juuri meille sopivan pelaajan joka tulee viemään meitä eteenpäin ja sopii hienosti Viinijärven Urheilijoiden arvomaailmaan.

Terveisin Maksu