Seura-asu 2018

Running pants = kapea malli. Endirance pants = levämpi malli

Tilaa itsellesi ViU seura-asu!

Kaikki ViU:n juniorijoukkueet esiintyvät kesällä yhtenäisessä seura-asussa. Hanki Sinäkin oma ViU- seura-asu alla olevalla lomakkeella!

Voit tilata erikseen joko takin tai yhdessä takki+housut. Valittavana on kaksi eri housumallia. 

Seura-asun takki on harjoitukseen ja kuntoiluun tarkoitettu, valmistettu likaa ja vettä hylkivästä micromateriaalista. Takki on leikkaukseltaan väljä ja siinä on elastisia osia liikkuvuuden parantamiseksi. Takissa kaksi taskua sivuilla. Lisäksi ventilaatioaukko selässä takaa hyvän hengittävyyden sekä useat heijastavat yksityiskohdat turvaavat harjoittelua pimeällä.

Housut ovat kaikenlaisiin ulkoilmaharrastuksiin tarkoitetut kevyet ja väljät lämmittely- ja harjoitteluhousut, valmistettu hengittävästä microkankaasta DWR käsittelyllä. Keskipitkät vetoketjut pohkeiden kohdalla helpottavat pukemista ja riisumista. Takana tasku ja heijastavia yksityiskohtia.

ViU seura-asu on päätetty hankkia suomalaiselta, Vaasassa toimivalta nonamelta.

Noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys. Noname tarjoaa seuroille kattavan valikoiman seura-asusteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla. Oma ViU-malli tuo viulaisuuden hyvin näkyviin ja vahvistaa seuramme imagoa.

LISÄTIETOA nonamen sivuilta

Kokotaulukko

 

Käyttämällä alla olevaa kokotaulukkoa löydät itsellesi sopivan koon

A RINTA
Kierrä mittanauha käsien alta rinnan mittavimman kohdan ympäri.

B VYÖTÄRÖ
Kierrä mittanauha luonnollisen vyötärölinjasi ympäri.

C OLKAPÄÄ JA HIHAN PITUUS
Mittaa kaulasi matalimmasta kohdasta alkaen, olkapääsi reunan yli ja käsivarsiesi ulkopuolta pitkin ranteesi asti. Pidä kätesi vähän taivutettuna.

D LANTIO
Seisoen jalat yhdessä, mittaa lantiosi mittavimman kohdan ympäri.

E JALAN SISÄMITTA
Seisoen jalat yhdessä, mittaa etäisyys haaroista lattiaan. Muista seisoa niin suorassa kuin mahdollista. Pyydä tarvittaessa ystävääsi avustamaan.

F PITUUS
Koko pituutesi.

LASTEN KOOT: Kysy lisää, jos tarvitset senttikokoisen asun. toimisto@viu.fi

UNISEXXSSMLXLXXL
A rinta879399105111117
B vyötärö7581879399105
D lantio8995101107113119
C olkapää ja hihan pituus788082848688
E jalan sisämitta828486889092
F pituus172176180184188192

ViU SEURA-ASUN TILAUSLOMAKE


Voit tilatata erikseen vain takin tai yhdessä takki+housut. Valittavana on kaksi eri housumallia. Running pants ovat kapeammat ja tyköistuvammat juoksuhousut ja Endurance housut taas hieman leveämmät tuulihousut.

Maksuvaihtoehtoina on maksaa tilaus seuran tilille FI71 5518 0320 0061 52 tai lunastamalla tuote seuran toimistolta kätesimaksua vastaan. 

Tilaan ViU seura-asun lomakkeeseen merkitsemilläni tiedoilla.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.