Lady-pesis

Peli takana ja JoMan Ladyt voitettu!

Lady-pesistä pelataan Ylämyllyllä tänäkin kesänä

Viinijärven Urheilijoiden Lady-pesis ryhmä kokoontuu kesäisin kaksi kertaa viikossa Jyrinkylän hiekkatekonurmelle kahdesta syystä: mahtava laji ja mahtavat joukkuekaverit. Mikä sen parempaa kuin mätkiä mailalla palloa, onnistua kopeissa, heittää niin että olkapäässä tuntuu ja juosta minkä kintuista lähtee. Yksitoikkoista meillä ei koskaan ole. Parhaimmillaan se on kannustusta itsensä ylittämisestä, naurua omille (ja kaverin pölhöilyille), ja muutama voimasana epäonnistumisen kuittaamiseksi.

Tavoitteena on opetella pesäpallon perustekniikat yksinkertaisilla ohjatuilla harjoituksilla. Ladypesiksen säännöt tulevat tutuiksi käytännössä harjoituspelien ja turnausten myötä. Harjoitukset koostuvat lämmittelyistä, tekniikkaharjoituksista ja jokaisella kerralla pyritään myös pelaamaan.

Ladypesistä voi pelata kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt nainen, jolla ei ole Pesäpalloliiton kilpailulisenssiä. Lähtötasolla ladypesiksessä ei ole merkitystä, vain innolla ja ilolla. Harjoituksissa treenaavat rinnakkain niin pesistä peruskoulupohjalta harrastavat kuin aikaisemmin sarjatasolla pelanneet. Parhaiten oppii treenaamalla parhaiden kanssa. Mukaan voi tulla pitkin kesää ja ilmoittautuminen tapahtuu harjoituksissa.

Ladypesismaksu on 70 euroa sisältäen harrastepesispassin vakuutuksineen ja Viinijärven Urheilijoiden jäsenmaksun. Välineitä löytyy harjoituksista, jos ei omaa räpylää ja mailaa ole. Harrastepesispassin tarkemmat vakuutusehdot löytyvät Pesis- ja harrastepesispassin tuoteselosteesta.

Kesän 2018  harjoitusvuorot:
Ilmoitamme vuorot huhtikuussa 2018
Mukaan voi tulla pitkin kevättä ja kesää, ilmoittautuminen kentällä. 

Ladyt pelaavat pesistä noin 4 kuukautta, toukokuun alusta elokuun loppuun.

Talvikaudella (syyskuu-huhtikuu) Ladyt pelaavat sählyä Jyrin liikuntahallilla lauantaisin klo 17-18.30

Uudet ja vanhat pesiksen ystävät, tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

mira.c.loponen(at)gmail.com p.0400280180 tai katja.purmonen (at) gmail.com p. 0505670750