F-TYTÖT


Harjoitukset talvikaudella 2018 - 2019

To 17.00-18.30 Ylämyllyn monitoimisali

La 14.30-16.00 Jyrin sali

ViU:n F-tytöissä on tällä hetkellä mukana 17 innokasta pesäpalloilijan alkua, 4 valmentajaa, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja ja iso joukko vanhempia kustantamassa-kuljettamassa-kannustamassa ja talkoilemassa.

Puolet joukkueesta on F-ikäisiä (2009-2010 syntyneitä) ja puolet G-ikäisiä (2011 ja nuoremmat). Joukkue on harjoitellut lokakuun loppupuolelta saakka kaksi kertaa viikossa sekä Ylämyllyn monitoimitalon liikuntasalissa sekä Jyrin hallissa. Talviharjoitteluun on kuulunut monipuolisen pesiksen peruslajitaitojen harjoittelun lisäksi tyttöjen toiveissa monesti vilahtaneita leikkejä sekä pelejä. Talven aikana pelattiin kaksi harjoituspeliä; marraskuussa JunnuSuperin starttiturnauksessa Ilomantsin tyttöjä vastaan sekä maaliskuussa JoMan G-poikia vastaan. Molemmat ottelut pelattiin Joensuu Areenassa ja etenkin ensimmäisiä pelejä pelanneet saivat nähdä ja kokea lajin hienouden.

Kesällä harjoittelemme kaksi kertaa viikossa; Honkalammen honkamontussa sekä Jyrin pesiskentällä. Kesän aikana osallistumme sekä Aluesarjaan että JunnuSuper – pienpelisarjaan. Näiden lisäksi joukkueemme osallistuu valtakunnalliselle F- ja G-ikäisten leirille Kankaanpäähän.

Viinijärven Urheilijoiden stipendirahastosta on mahdollisuus hakea tukea pesisharrastuksen välittömiin kuluihin, kuten leiri- ja pelaajamaksuihin tai varustehankintoihin tilapäisen tai pysyvän pienituloisuuden perusteella.

Uusia tyttöjä mahtuu joukkueeseemme mukaan kokeilemaan. F-ikäisissä säännöt antavat helpotuksia esimerkiksi siten, että kaikki pääsevät lyömään paloista huolimatta sekä JunnuSuperin osalta ulkopelin paikkoja vaihdetaan tiiviisti. Näiden esimerkkien lisäksi joukkueessamme kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan joukkueen kapteenina toimimista ja peliaikaa jaetaan mahdollisimman tasaisesti kaikkien kesken, toki pelaajien jaksamista kuunnellen. Eikä porukassamme vanhemmatkaan jää huomioitta – iloiseen talkooporukkaan mahtuu lisää tekijöitä. Tervetuloa uusille mukaan kokeilemaan sekä kaikille Viinijärvelle kotiturnausten katsomoon!

Yhteystiedot F - tyttöjen joukkueelle

Valmentajat:

Reetta Partanen   reetta.partanen(at) hotmail.fi  050-3573 366

Emilia Keinänen ja Kati Pikkarainen

 

Joukkueenjohtajat:

Janne Kröger ja Janne Puhakka

Rahastonhoitaja Satu Kieloaho