Uusi kausi polkaistaan alkuun

23.10.2018


ViU:n kaikkien ikäluokkien harjoitus- ja harrastusryhmät aloittavat talviharjoittelun tällä viikolla

Suomensarjan nousijajoukkueen runko pysyy pääosin viimekesäisessä formussaan, kun sarjanousun mahdollistaneet maakuntasarjan pelaajat päättivät jatkaa harrastustaan sarjatasoa ylempänä. Ensimmäiset harjoitukset yhdessä koettiin keskiviikkona Joensuun Laululavan portaissa. Viime kesän huumorilla tullaan edelleen menemään. Ryppyotsaisuutta tässä porukassa ei nähdä, vaikka tosissaan lähdetäänkin sarjaan pelaamaan. Vetovastuu joukkueesta on äiti-tytär kaksikolla Kaija Räsänen joukkueenjohtajana ja Vilma Räsänen pelinjohtajana. Joukkueen valmennukseen haetaan vielä lisäresurssia.

D-tytöt lähtevät harjoituksiin myös pääosin viime kesän pelaajilla heidän ollessaan nyt vuoden vanhempia. Joukkuehan saavutti menneenä kesänä aluesarjan pronssimitalin. D-tyttöjen harjoitusryhmä kokoontuu ensi kerran keskiviikkona 24.10. Joukkueen pelinjohtajana jatkaa Satu Pisto. Valmennuksesta huolehtivat Vilma Räsänen, Miia Solaranta ja Iivo Parviainen. Lisäksi juoksuvalmennukseen haetaan apua valmennuksen ammattilaiselta sekä lukkarivalmennusta antavat Kati Tahvanainen ja Niina Härkönen.

E-tyttöjen harjoitukset alkavat Jyrissä perjantaina ja F-tytöt vuorostaan lauantaina. Lisäksi seurassa jatkaa naperopesisryhmä. Näihin nuorimpien ryhmiin mahtuu vielä harrastajia, joten mikäli lapsesi kaipaa talven ajalle liikunnallista tekemistä, ota yhteys vinkkuun. Ryhmien vetäjinä toimivat naperoissa Miia Silvennoinen ja Elisa Hattunen. F-tytöissä Reetta Partanen ja Emilia Keinänen ja E-tytöissä Vilma Räsänen ja Emma Jalovaara.

Leidipesisharrastajat kokoontuvat sählyn merkeissä aina sunnuntaisin Ylämyllyn monitoimitalolla.

Kaikkien harjoitusryhmien aikataulut ja vetäjien yhteystiedot päivitetään seuramme verkkosivuille, osoitehan on www.viu.fi.