Syyskokous teki päätöksiä

12.12.2017

Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin. Valittiin Mira Loponen ViU:n puheenjohtajaksi

Viinijärven Urheilijoiden syyskokous valitsi Mira Loposen seuran uudeksi puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Mira Loponen on toiminut kaksi vuotta seuran johtokunnassa. Hän on harrastanut ViU:ssa Ladypesistä ja tuonut seuraan viestinnän alan osaamista. Johtokunnassa jatkavat Timo Palander, Vilma Räsänen, Jukka Rummukainen, Juha Varis ja Ritva Varpoila.

Hyväksytyssä toimintasuunnitelmassa ViU:n tavoitteet on linjattu Pesäpalloliiton tavoitteiden mukaisesti. ViU haluaa olla Liperin kunnan alueella toimiva vahva seura, jossa yhdistyvät tavoitteellinen kilpaurheilu ja valmennus, lajin helppo ja edullinen harrastaminen kaikilla tasoilla sekä vahva yhteisöllisyys.

Seurassa pelaa tulevalla kaudella kolme juniorijoukkuetta: D-tytöt, E-tytöt ja F-Tytöt. Lisäksi toimii Naperopesisryhmä alle kouluikäisille harrastajille. Harrastepesistä varten toimii Ladypesisryhmä.

ViU:n juniorityöllä vastataan yhteiskunnalliseen haasteeseen lasten ja nuorten kasvun ja kehityksen tukemisesta urheilun ja liikunnan keinoin. Harjoitusten tavoitteet ovat liikunnalliset, sosiaaliset ja kasvatukselliset harjoittelevan ryhmän ikäkauden mukaisesti.

Joukkueet osallistuvat kesällä Itä-Suomen aluesarjaan sekä oman ikäryhmänsä pesisleireille.

Syyskokous hyväksyi positiiviseen tulokseen tähtäävän talousarvion.  Positiivisella tuloksella varmistetaan seuran toiminnan jatkuvuus ja kerätään puskuria toiminnan mahdollisesti laajentuessa.

TOIMINTASUUNNITELMA kokonaisuudessaan luettavissa täältä.