Kauden päätöstilaisuus

8.11.2017

Kausi huipentui päätöstilaisuuden kahvitteluun ja palkintojen jakoon.

ViU kauden päätöstilaisuudessa palkittiin niin pelaajia, kuin seuratoimijoitakin.

Juniorit

E-tytöt

Sisäpelaajana palkittiin Minea Martikainen. Hän on varma ja kovalyöntinen kotiuttaja, joka ei turhia jännitä. Hyvä kärkkymään sekä lukee hyvin peliä.

Ulkopelaajan palkinnon pokkasi nopeat jalat sekä kovan heittokäden omaava Viivi Hirvonen. Viivin kädestä pallo lähtee takakentältä, kuin tykin suusta.

Kauden onnistujana huomioitiin Sara Koponen. Sara paransi kauden aikana otteittaan peli peliltä. Hän pystyi pelaamaan useampaa paikkaa. Etukentän peloton kaveri. Sara omaa nopeat jalat ja on tyynen rauhallinen pelaaja.

F-tytöt

Sanni Huotari, harjoitellut ahkerasti ja samalla kehittänyt pesistaitojaan suuren askeleen eteenpäin.

Jenna Karvinen, tsemppari joka osallistuu aktiivisesti, kannustaa joukkuekavereita sekä on täysillä mukana pelitilanteissa.

Martta Muuttoranta, onnistuja, monipuolinen pelaaja sekä sisä- että ulkopelissä.

Naperoista tsempparipalkinnoilla palkittiin Lassi Parikka, Henri Parikka ja Selma Purmonen. He ovat alun jännitysten jälkeen rohkaistuneet esimerkillisiksi pikku-pesäpalloilijoiksi.

Pesisperhe

Matti ja Susanna Hirvonen ovat osallistuneet aktiivisesti ViU:n toimintaan. Hirvosten perhe on näyttänyt hyvää esimerkkiä positiivisyydellään ja kannustamisellaan.

Valmennustiimi

E-tyttöjoukkueen valmennustiimi Satu Pisto ja Enni Suihko johdattivat joukkueensa Itä-Suomen aluesarjamestaruuteen.

Vuoden toimija

Katja Purmonen osallistuu aktiivisesti juniorijoukkueen taustatoimintoihin, toimii aktiivisesti ladypesisjoukkueessa ja päivittää osaltaan seuran verkkosivuja.

Vuoden talkoolainen

Pekka Lehtola on pyyteetön ja aina valmis seuratalkoisiin. Hänet nähtiin niin järjestyksenvalvojana kuin erilaisissa muissa seuran talkoissa.

Vuoden pesisemäntä

Marjatta Hartikainen on pitkän linjan perusvinkkulainen. Hän on suurella sydämellä ja pitkällä kokemuksellaan iloisena mukana erilaisissa seuran tapahtumissa.

Kuvia kauden päätöksestä