E-tytöt selvittivät tien mitalijahtiin

13.8.2017Ylempi loppusarja on nyt pelattu ja ViU sijoittui kolmanneksi. Tällä tuloksella joukkue matkaa lopputurnaukseen joka pelataan Haminassa 26.8.

Lauantaina 12.8. pelattiin lämpimässä ja aurinkoisessa säässä Viinijärven pallokentällä aluesarjan ylemmän loppusarjan viimeinen turnaus.

Vierasjoukkueina olivat Haminan Palloilijat (HP) ja Siilinjärven Pesis (SiiPe-05)

ViU E-tytöt lähti tähän turnaukseen vielä nollapisteillä viikko sitten Varkaudessa pelatun turnauksen jälkeen. Siellä kohdattiin Lappeenrannan Pesäysit sekä Puurtilan KisaPojat, kummassakin pelissä kärsittiin niukka tappio. Liekkö sitten syynä ollut epävakaa ja sateinen keli, mutta pallot eivät pomppineet meille.

Kotiturnauksessa tahti oli vallan toinen: ensin vastaan asettui SiiPe-05, joka taipui Vinkulle numeroin 13-8.

Tämän jälkeen jouduimme vielä jännittämään sijoitustamme jatkosajassa SiiPe-HP pelin ajan mutta HP:n voitettua tuon pelin oli paikka lopputurnaukseen ja neljän parhaan joukkoon varmaa.

Kotijoukkueen toinen peli oli sitten runkosarjan voittajaa Haminan Palloilijoita vastaan, joka oli kohdattu runkosarjassa kertaalleen. Tuolloin oli karvas tappio tuomisina.

Tytöt pelasivat tähän saakka luultavasti tämän kauden parhaan pelinsä ja loistavien suorituksien tuloksena HP kaatui varsin selvin numeroin 19-9

Ylempi loppusarja on nyt siis pelattu ja ViU sijoittui kolmanneksi. Tällä tuloksella joukkue matkaa lopputurnaukseen joka pelataan Haminassa 26.8. Siellä odottaa ensin välieräpeli ja sitten mitalipeli. Välierässä ViU saa revanssin Lappeenrannan Pesäyseistä. Toinen välieräpari on HP - PK-P.

Nyt vielä treeniä pari viikkoa ja sitten mitalijahtiin!