ViU Uutiset

Pesäpallon kahdeksas Maailmancup-turnaus käynnistyy Sveitsin Luzernissa tiistaina. Mukana ovat joukkueet Australiasta, Saksasta, Suomesta ja Sveitsistä. Suomi on voittanut historian aikana kaikki jaossa olleet mestaruudet.
Talven aikana liikkeelle laitettu pesäpallon B-poikien aluejoukkuetoiminta saa onnistuneen kokeilun myötä jatkoa. Konseptia kehitetään edelleen ja yksilötaito nousee jatkossa vahvemmin esiin. Tulevalla kaudella mukaan otetaan myös tyttöjuniorit.
Fiiliskuvia (10.6.2015)
Osa ViU Superin joukkueesta kokoontui fiiliskuvien malleiksi.
Veikkauksen 75-vuotisjuhlavuosi näkyy vahvasti superpesispaikkakunnilla. Erityistä iloa elämään tuo Voittajakatsomo-kilpailu, jossa onnekkaimmat pääsevät kahden hengen kuljetukset, fanihuivin, ruokailut ja ykköskategorian otteluliput sisältävälle Itä-Länsi-matkalle. Yksi paketti arvotaan jokaisessa superpesisottelussa 18.6. saakka.
SportTV seuraa vahvasti naisten Superpesiksen ja miesten Ykköspesiksen sarjakauden etenemistä torstaista alkaen. Tarjolla on vähintään 35 suoraa lähetystä, pudotuspelisarjojen pituuksista riippuen.
Pannaan uudistunut ViU näkymään vahvasti maakunnassa ja sen ulkopuolella koko yhteisön voimin! Tähän ei tarvita rahaa, vain rohkeutta ja sitkeyttä yhteisen asian eteen
Naisten Superpesiksen kärki kulkee leveänä rintamana
Jos et tunne menneisyyttä, et voi ymmärtää nykypäivää. Jos et ymmärrä nykypäivää, et voi kehittää tulevaisuutta. (Winston Churchill)