ViU Uutiset

Antti Yli-Saunamäen kaksivuotinen pesti ViU:ssa päättyy tähän kauteen
Eivät ainakaan kotijoukkueelle tai julkkisveikkaajalle Krista Niiraselle.
Viinijärven Urheilijat on kutsunut vieraakseen Veikkauksen teemaotteluun Pallokentälle sunnuntaina 26.7. Liperin hiihtoseuran Krista Niirasen. Veikkauksen teemaottelussa Krista osallistuu julkkistulosvetoon, jonka mahdollinen voitto ohjataan valitulle hyväntekeväisyyskohteelle.
Viinijärven Urheilijat toteutti heinäkuun alkupuolella yleisökyselyn sekä netti- että ottelutapahtumassa tehtynä kyselynä. Kaikkiaan vastauksia saatiin 109 kpl. Edellinen vastaava kysely on tehty 2010.
Sunnuntain Superpesisottelussa juhlistetaan myös kesän pesiskoulujen ja naperopesiksen päätöstä. Tapahtumassa jaetaan mm. pesiskoulun tsempparipalkinnot ja superin pelaajat luovuttavat pesiskoululaisille diplomit.
Pesäpallon kahdeksas Maailmancup-turnaus käynnistyy Sveitsin Luzernissa tiistaina. Mukana ovat joukkueet Australiasta, Saksasta, Suomesta ja Sveitsistä. Suomi on voittanut historian aikana kaikki jaossa olleet mestaruudet.
Talven aikana liikkeelle laitettu pesäpallon B-poikien aluejoukkuetoiminta saa onnistuneen kokeilun myötä jatkoa. Konseptia kehitetään edelleen ja yksilötaito nousee jatkossa vahvemmin esiin. Tulevalla kaudella mukaan otetaan myös tyttöjuniorit.
Fiiliskuvia (10.6.2015)
Osa ViU Superin joukkueesta kokoontui fiiliskuvien malleiksi.