ViU Uutiset

Pesäpallossa tehdään sääntökokeilu miesten ja naisten Halli-SM-turnauksessa. Joukkueet saavat aloittaa molemmilla jaksoilla yhden sisävuoron avausvuoroparin lisäksi numerosta 1. Lisäksi jokaisen jakson viimeisen vuoroparin avaa aina ensimmäisenä tappiolla oleva joukkue, joten mahdolliset turhat sisävuorot jäävät pelaamatta.
Seppo Puhakka on poissa. Useitten liperililäisten urheiluseurojen toiminnassa mukana ollut ja maanviljelijänä ja sorayrittäjänä toiminut Seppo Puhakka menehtyi lyhyen sairauden jälkeen. Hän oli syntynyt vuonna 1945 ja oli kuollessaan 70 vuotias.
Superpesiksen hallikausi käynnistyy sekä miesten että naisten osalta helmikuussa. Pelin henki on armoton, sillä tie Joensuun lopputurnaukseen aukeaa vain turnausvoitolla. Yhteenkään tappioon ei siis välttämättä ole varaa.
Runkosarjassa pelataan kaksinkertainen sarja ja kaksi paikalliskierrosta. Runkosarjan ottelumäärä on 24 ottelua joukkuetta kohden
Viinijärven Urheilijat on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Mikko Pirhosen kanssa. Pirhonen ottaa vastuulleen myös SurMan valmennuksen.
ViU osallistui yhdessä Liperin kunnan edustajien ja kyläyhdistyksen kanssa ulkoiluiltapäivään Viinijärvellä.
Hyvän harrastuksen parissa…..