ViU Uutiset

Pesäpallon Itä-Länsi-tapahtuman lipunmyynti on käynnistynyt Ticketmaster Suomen verkkosivuilla, puhelinpalvelussa ja myyntipisteissä. Uutuutena kaikki liput ovat päivälippuja sisältäen lauantain ja sunnuntain osalta sisäänpääsyn sekä nuorten että aikuisten otteluun. Lisäksi myynnissä on rajoitetun ajan koko viikonlopun edullinen lippupaketti. Itä-Länsi-ottelut pelataan Kouvolassa 1.-3.7.
Käytiin Kajaanissa…
Hyödynnä nopean ostajan etu ja hanki Itä-Länsi-liput hyvissä ajoin etukäteen. Edullisimmin näet kaikki viikonlopun viisi tähdistöottelua superedulliseen 55 euron hintaan, kunhan hankit lippupakettisi 30.4. mennessä ja olet 300 nopeimman joukossa. Kouvolan Itä-Länsi-ottelut pelataan 1.-3.7. ja lipunmyynti avataan 12. helmikuuta.
Pesäpallokausi 2016 käynnistyy miesten Halli-SM-turnauksen merkeissä viikonloppuna. Neljän alkulohkon voittajat etenevät lopputurnaukseen, joka pelataan yhdessä naisten parhaiden kanssa Joensuussa 12.-13.3. Kahden edellisen vuoden hallimestarin Joensuun Mailan tavoitteet ovat korkealla sekä kentällä että kulisseissa.
Tuntumaa matkapeleihin…..
Viinijärven Urheilijat on tehnyt koko kauden mittaiset vuokrasopimukset Jyväskylän Kirittärien Jutta Myllyniemen ja Annika Jokisen kanssa.
Leiri 3 (11.1.2016)
Testejä, pitkää nurmea, synttäreitä...
Ennen joulua, 20.12. mennessä lunastetut kausikortit osallistuvat kinkkuarvontaan!
Jukka Rummukainen jatkaa puheenjohtajana. Mira Loponen johtokuntaan….