ViU Uutiset

Pesäpallon talvikausi huipentuu Joensuun Halli-SM-lopputurnaukseen 12.-13.3. Mukana on neljä naisten ja neljä miesten parasta joukkuetta. Sunnuntain pronssiotteluita pääsee seuraamaan maksutta Superpesiksen YouTube-kanavalla. Naisten loppuottelun sunnuntaina kello 15 ja miesten loppuottelun kello 18 välittää VeikkausTV niin ikään suorina lähetyksinä.
Lotto mahdollistaa unelmoinnin. Tulevana kesänä jättipotti voi olla myös unelmien kesäduuni, jonka Veikkaus ja Lotto tarjoavat kymmenelle 18 vuotta täyttäneelle voittajalle. Tehtäväksesi jää miettiä mieleinen työ Veikkauksen edunsaajien kulttuurin, liikunnan, nuorisotyön tai tieteen parista. Mikä on Sinun unelmien kesäduunisi?
Ennakkosuosikki joutui tiukille….
Lopputurnauksen viimeinen paikka jaossa……
Tunnelmaa ja fiilistä…..
Pesäpallon Itä-Länsi-tapahtuman lipunmyynti on käynnistynyt Ticketmaster Suomen verkkosivuilla, puhelinpalvelussa ja myyntipisteissä. Uutuutena kaikki liput ovat päivälippuja sisältäen lauantain ja sunnuntain osalta sisäänpääsyn sekä nuorten että aikuisten otteluun. Lisäksi myynnissä on rajoitetun ajan koko viikonlopun edullinen lippupaketti. Itä-Länsi-ottelut pelataan Kouvolassa 1.-3.7.
Käytiin Kajaanissa…
Hyödynnä nopean ostajan etu ja hanki Itä-Länsi-liput hyvissä ajoin etukäteen. Edullisimmin näet kaikki viikonlopun viisi tähdistöottelua superedulliseen 55 euron hintaan, kunhan hankit lippupakettisi 30.4. mennessä ja olet 300 nopeimman joukossa. Kouvolan Itä-Länsi-ottelut pelataan 1.-3.7. ja lipunmyynti avataan 12. helmikuuta.
Pesäpallokausi 2016 käynnistyy miesten Halli-SM-turnauksen merkeissä viikonloppuna. Neljän alkulohkon voittajat etenevät lopputurnaukseen, joka pelataan yhdessä naisten parhaiden kanssa Joensuussa 12.-13.3. Kahden edellisen vuoden hallimestarin Joensuun Mailan tavoitteet ovat korkealla sekä kentällä että kulisseissa.
Tuntumaa matkapeleihin…..