ViU Uutiset

ViU uudistuu ulkoisesti, mutta ytimessä säilyy intohimo lajiin.
Viinijärven superpesisjoukkue valmiina kesän starttiin…..
Valmistautuminen sarjakauteen alkoi…..
MP-ENNAKKO (28.4.2016)
Kesä kolkuttelee ovelle. Pelinjohtaja Mikko Pirhonen vetää talvikautta yhteen ja katsoo kevään harjoituspeleihin….
Pesäpalloliiton kevätkokous on hyväksynyt lajin tulevaisuuskuvan ja suuntaviivat kohti juhlavuotta 2022. Jopa yli 700 eri roolin toimijaa esitti verkkokyselyssä näkemyksensä lajin tulevaisuudesta ja reittivalinnoista. Keskiössä ovat ottelutapahtumat, harrastajamäärien kasvattaminen, johtamisen muutos, organisoituminen yhdeksi liikkeeksi ja viestinnän linjan kirkastaminen. – Pesäpallo ei ole saavuttanut likimainkaan kasvunsa rajoja, vaan kasvupotentiaalia on vielä paljon suurempaan ja yhteiskunnallisesti merkittävämpään rooliin. Olen erittäin tyytyväinen, että liittokokous osoitti halunsa ja rohkeutensa uudistuksiin, Pesäpalloliiton puheenjohtaja, tulevaisuustyön valmistelua johtanut Ossi Savolainen uskoo
HUOM: toisen tilaisuuden päivämäärää jouduttiin vaihtamaan. Osallistu ViU:n tuomarikoulutuksiin, joita on kaksi: Toinen jo ennen tuomaroineille ja toinen aloitteleville.
Pelikaduilla 2016.....
Neljä parasta miesten ja neljä parasta naisten joukkuetta on mukana, kun Superpesiksen hallimestaruudet ratkaistaan Joensuussa viikonloppuna. Välierät pelataan lauantaina ja mitaliottelut sunnuntaina. Mestaruus voitetaan puhtaalla pelillä, sillä kaikki joukkueet selvittivät tiensä lopputurnaukseen tappioitta.