ViU Uutiset

Alakanttiin mennen kauden 2013 ei anneta vaikuttaa Viinijärven Urheilijoiden tavoitteeseen pelata mitaleista seuran juhlavuonna 2014. Seuran Superpesisjoukkueen kokoaminen on hyvässä vauhdissa.
Naisten superpesiskausi kiinnosti yleisöä ennätysmäärin päättyneellä kaudella. 100 000 katsojan raja ylitettiin edellisen kerran 15 vuotta sitten 1998.
Viinijärven uusi tekonurmi on valmis 7.10. mennessä, elleivät säät sotke aikatauluja.
Lapuan Virkiä ja Pesäkarhut Porista ovat vastakkain kautta aikain ensimmäisen kerran naisten Superpesiksen loppuottelussa. Kummassakin leirissä ollaan luottavaisia omaan tekemiseen, jota myös pidetään ratkaisun avaimena ottelusarjassa. Virkiä on voittanut SM-kultaa kahdella edellisellä kaudella, Pesäkarhujen edellinen ja toistaiseksi ainoa mestaruus on vuodelta 2002.
Neljä suurta ja parasta ovat jäljellä, kun naisten Superpesiksen välierät käynnistyvät sunnuntaina. 12 kertaa peräkkäin loppuottelussa pelannut Kirittäret Jyväskylästä, kahden edellisvuoden mestari Lapuan Virkiä, viisi mitalia putkeen voittanut Pesäkarhut Porista ja vahvasti haastava 2000-luvun menestystarina Pesä Ysit Lappeenrannasta tarjoilevat katsojille piinaavan jännittävän kattauksen kaikilla mausteilla.
Viisi peräkkäistä kautta mitalikannassa pysyneet Lapuan Virkiä ja Pesäkarhut Porista lähtevät suurina suosikkeina naisten Superpesiksen puolivälieriin keskiviikkona. Kaksi edellistä mestaruutta vienyt Virkiä hävisi runkosarjassa vain yhden ottelun, senkin Pesäkarhuja vastaan
Jukka-Pekka Vainionpää iski heinäkuun pelaajaksi 50 lyödyllään.