ViU Uutiset

Tilaa itsellesi kausikortti tai VIP kausikortti kesän Superin peleihin!
Superpesistä pelataan tulevalla kaudella ennätysmäärin. Miesten puolella runkosarjan ottelumäärä on joukkuetta kohden 30, enemmän kuin koskaan aiemmin. Naisten Superpesiksessä otteluita on Turku-Pesiksen luopumisesta huolimatta yhtä paljon kuin viime kaudella.
Pesäpallokauden päätösgaalan ohjelmaa on päätetty tiivistää. Iltagaala jää ohjelmasta pois ja kaikki palkintojenjaot keskitetään juhlalliseen iltapäivän palkintojenjakotilaisuuteen Jyväskylän Paviljongissa klo 14. Palkinnon saavat yhteisessä tilaisuudessa sekä kauden parhaat nuoret että aikuispelaajat, tuomarit, valmentajat, laadukasta työtä tekevät seurat ja muut vuoden mittaan ansioituneet.
Pesäpalloliitto haluaa mahdollistaa nuorille paremman mahdollisuuden edetä uralla ja nousta vastuullisiin rooleihin. Uuden kaksoisedustussopimuksen myötä seura voi nimetä vuodesta 2014 alkaen kolme alle 25-vuotiasta pelaajaa, jotka pääsevät runkosarjassa siirtymään kahden eri sarjatason välillä ilman karenssiaikoja.
Viinijärven Urheilijat on tehnyt Inka Pietilän kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Joukkue alkaa olla valmis Johanna Rautionkin päädyttyä jatkamaan sopimustaan
Superpesiksen hallitus on päättänyt, että naisten Superpesis pelataan 11 joukkueen voimin tulevalla kaudella. Turku-Pesiksen luopumisen myötä jäänyttä sarjapaikkaa ei täytetä.