ViU Uutiset

Veikkauksen 75-vuotisjuhlavuosi näkyy vahvasti superpesispaikkakunnilla. Erityistä iloa elämään tuo Voittajakatsomo-kilpailu, jossa onnekkaimmat pääsevät kahden hengen kuljetukset, fanihuivin, ruokailut ja ykköskategorian otteluliput sisältävälle Itä-Länsi-matkalle. Yksi paketti arvotaan jokaisessa superpesisottelussa 18.6. saakka.
SportTV seuraa vahvasti naisten Superpesiksen ja miesten Ykköspesiksen sarjakauden etenemistä torstaista alkaen. Tarjolla on vähintään 35 suoraa lähetystä, pudotuspelisarjojen pituuksista riippuen.
Pannaan uudistunut ViU näkymään vahvasti maakunnassa ja sen ulkopuolella koko yhteisön voimin! Tähän ei tarvita rahaa, vain rohkeutta ja sitkeyttä yhteisen asian eteen
Naisten Superpesiksen kärki kulkee leveänä rintamana
Jos et tunne menneisyyttä, et voi ymmärtää nykypäivää. Jos et ymmärrä nykypäivää, et voi kehittää tulevaisuutta. (Winston Churchill)
Naisten Superpesiksen medianäkyvyys kasvaa ennennäkemättömiin mittoihin alkavalla kaudella. Suomen suosituinta naisten palloilusarjaa esitetään runkosarjassa kymmenen ottelun voimin VeikkausTV:ssä ja neljän ottelun verran Yle Areenassa. Loppuottelusarja välitetään alusta ratkaisuun saakka suorina lähetyksinä Yle TV2:ssa.
Viinijärven Urheilijat on tehnyt pelinjohtajasopimuksen Miia Solarannan kanssa. Miia tulee johtamaan ViU:n Ykköspesisjoukkuetta.
Ulkokausi avattu! (11.4.2015)
ViU kutsuu kaikki uudet ja vanhat kannattajat mukaan osallistumaan kauden kaikkiin tapahtumiin - katsomoon, harrastamaan, toimimaan - Sisulla ja sydämellä.